16. sep, 2015

Tussen 9 en 5!

 

Het is onderzocht, is het dan waar? Geen idee maar het zet je wel aan het denken. 1 op de 4 mensen heeft wel eens sex met een collega op het werk. Persoonlijk nooit iets van gemerkt, maar het zet je wel aan het denken. Zou het die collega zijn? Of die? Je kijkt om je een en telt de koppen 1,2,3 en 4 dus hij is het! Je weet het niet zeker, maar het is een rare gedachte dat er tussen je collega’s, mannen en vrouwen zitten die het met elkaar doen!
Niet bij mij op het werk, nee ik kan mij dat niet voorstellen. Oke een enkel slakkenspoor daargelaten, maar op mijn werk? Nee daar doen we dit soort dingen niet. Of toch wel? Geen idee, ik wil het eigenlijk niet weten.
Het schijnt dat het kopieer hok en het bureau van de baas, favoriete hotspots zijn voor onzedelijk handelen.

Eigenlijk is het een natuurlijk fenomeen, waar mensen intensief met elkaar samenwerken en elkaar vaker zien dan hun partner thuis, springt er wel eens een feromoontje over.
Verstandige mensen corrigeren zichzelf, maar het is de natuur. Feromonen die mannen en vrouwen afscheiden vliegen door de lucht, en als er een bepaalde match is, dan gebeurt het gewoon.
Stel Marie en Karel werken al een paar jaar samen, Marie ziet Karel wel zitten en omgekeerd. Op een dag moeten ze samenwerken, het werk komt niet af. Dus wordt het overwerken.
Karel ziet zijn kans schoon en rukt Marie de kleren van het lijf.

Niet hier hijgt Marie, kom op het bureau van de directeur!
Marie drapeert het vege lijf op het bureau, en Karel leeft zich eens flink uit. Karel veegt na de daad zijn lid af aan de sjaal van de directeur, die daar toevallig lag. En niet lang daarna, is alleen het gebruikte condoom in de afvalbak een stille getuige, van hetgeen zich heeft afgespeeld.
Zo schijnt het vaak te gebeuren, geen fijn idee voor de directeur, maar ach had hij zijn sjaal maar moeten meenemen.
Een ding is zeker, het is onderzocht dus zal het wel waar zijn!

Verboden vruchten of arbeidsmoraal? Ach waarom niet allemaal?

Eppo