13. okt, 2015

Oranjeloos?

Vanavond zullen er heel wat vrouwen een zucht van verlichting slaken.
Tenminste als Nederland uit het EK wordt geschopt, en tja die kans is best groot. Voor heel veel vrouwen is dat een zegen.
En dan bedoel ik de vrouwen, die een voetbaldwaas in huis hebben.
Dat zijn meestal mannen die zo gek van voetbal zijn, dat ze met enige regelmaat schuimbekkend op de bank zitten te kijken.
Je zal er maar naast moeten zitten, je durft je niet te bewegen of iets te zeggen. De situatie is tijdens een wedstrijd zeer explosief.
En al helemaal tijdens een W of een EK.

Voor al deze vrouwen slachtoffers die slachtoffer zijn van een voetbaldwaas, zal het vanavond waarschijnlijk een mooie avond zijn.
Als Nederland eruit gaat, dan stort de voetbaldwaas volledig in.
Het enigste wat je dan als trouwe echtgenoot hoeft te doen, is de strop uit het touw halen, die de voetbaldwaas al heeft klaargelegd.
Beter een ingestorte echtgenoot opvangen, als avond na avond te worden geterroriseerd. Want dat is je lot, als je een relatie hebt met een voetbaldwaas. Ach en hoe erg is het nou helemaal, doen we een keertje niet mee?

Het is maar een spelletje, we zijn op dit moment niet goed genoeg kennelijk? Geen idee maar het niet meedoen is een feit.
Denkt u zich eens in wat we kunnen gaan doen, met al die tijd als we niet hoeven te kijken?
Extra vrije tijd, zomaar erbij gratis en voor niets.
Geen stress voor de wedstrijd, geen eeuwig nagekauw na de wedstrijd door z.g.n. voetbal analisten.
Gewoon lekker niets helemaal niets.
Ik zie het wel zitten, maar misschien hebben we geluk en gaat het wel door. Verliest Turkije van Ijsland, en winnen wij van de Tsjechen?
Dan liggen de kaarten zomaar heel anders.

Nederland wel of niet door? Ik weet het niet hoor!

Eppo