23. okt, 2015

Voetbal?

Als er op dit moment iets is waar wij Nederlanders niet goed in zijn, is het voetbal. We bakken er echt niets van, we hebben de goede tijden echt voorgoed achter ons gelaten.
Ik denk dat het roer om moet, we kunnen beter stoppen voordat we nog meer afglijden. Kijk naar de wedstrijden van afgelopen week Ajax verliest, AZ verliest en we gaan niet naar de Europese kampioenschappen.
Dit kan zo echt niet langer, stoppen met die handel!
Soms moet je wel eens een impopulaire beslissing nemen, en we staan voor een hele grote. Voetbal heeft zijn beste tijd gehad!
Natuurlijk voor de echte liefhebber een zure appel, maar het is niet anders. Voetbal kost veel teveel, om slechte resultaten te mogen hebben.

Ik zie ook voordelen, ik hou van optimisme, en ik denk graag in mogelijkheden. Het is echt niet zo zwart als het lijkt.
Een voetbal loze natie heeft tal van nieuwe mogelijkheden.
Denk eens aan de aanzuigende werking, die een voetbal loos land heeft op toeristen? Waar willen de meeste Europese vrouwen heen met hun man? Naar een land zonder voetbal! Hebben ze hun echtgenoot eindelijk voor zichzelf. Duizenden wat zeg ik miljoenen euro’s extra in het laatje? Geweldig toch? Zo slecht is het allemaal niet, geen voetbal meer!
Voor je het weet ben je vergeten dat het ooit heeft bestaan.

Wat een geweldig idee! En wat denkt u wat wij gaan besparen aan inzet van ME en politie? En wat dacht u van veiligheid, geen hooligans meer?
Nederland wordt nog het veiligste land van Europa, ik kan niet wachten tot het zover is. En wat denken van de lege stadions?
Komt dit effe mooi uit, kunnen we daar de vluchtelingen in huisvesten, met wat kleine aanpassingen woon je er prachtig.
Win win wat zeg win win win win situatie hoeveel win wil je hebben?
Onze staatsschuld brengen we in jaar tijd terug naar nul, met al die besparingen. Hooligans zijn Hooli gones geworden en het vluchtelingenprobleem is opgelost, de staatsschuld weg, mij duizelt het een beetje. Bij u ook?
Maar het gaat gebeuren al kan het nog even duren, ik voel het aan mijn water.

Voetballoos een zegen? Zeker een mooie afweging!

Eppo

 

 

Met dank aan Gunther!