3. nov, 2015

Red red wine!

Rode wijn de godendrank heeft het nu helemaal gemaakt, geen betere drank als rode wijn.
Volgens een universiteit uit Alberta Canada, geeft een glas rode wijn hetzelfde gezondheids effect als een uur in de sportschool.
Nou aangezien ik een broertje dood heb aan de sportschool, weet ik wat mij te doen staat.
De sportschool nee daar houd ik niet zo van, allemaal naar zweet stinkende mensen, die als hamsters in een tredmolen proberen te bewegen. Nee dat is niets voor mij!
Maar rode wijn, als het goed voor mij is, dan drink ik rode wijn.

Zit aan mijn eerste glas, en ik merk nog niks. Zou het dan toch niet waar zijn? Wordt mijn conditie niet beter?
Nog maar een glaasje dan, die smaakt al beter en ik voel ook al wat.
Snel leegdrinken en dan nog maar eentje, zo de fles schiet al lekker op.
Ja en inderdaad ik voel mij echt steeds beter, het helpt dus echt?
Zo dat was fles nummer uno, hop naar de volgende, het kost wel wat. Maar de sportschool is ook niet voor niets, dus hoppa open die fles.
Gelukkig hebben ze tegenwoordig van die schroefdoppen, voorheen met die stomme kurken, was het altijd weer een uitdaging of je de fles open kreeg zonder dat de kurk afbrak. En de wijn onder de kurk zat!
Nee de schroefdop dat is een wereld uitvinding!

Na een flesje of 5 voel ik mij als een jonge God, ik sta op en o jee ik val bijna om. Beetje last van mijn evenwicht, ach na een uurtje op de loopband heb je dat ook. Ik loop door de kamer en die lijkt wel veel groter? Ik doe 2x zo lang over de afstand vanaf de bank naar de gang.
Eerst nog maar een glaasje, zo die is binnen. Goh waren ze er maar eerder achter gekomen dat rode wijn zo goed voor een mens is!
Aangezien het bedtijd is kruip ik de trap op naar boven, en val als een blok in slaap. De volgende dag word ik wakker met een bonkend hoofd en een droge mond. Ach dat krijg je ook na een avondje sportschool!

Rode wijn ik zal u zuipen, al moet ik daarna naar huis toe kruipen!

Eppo