4. nov, 2015

Blootgewoon!

Wist u dit? Ik niet maar toch is het waar!
Ruim 2 miljoen mensen gaan naakt op vakantie, nee ik bedoel niet dat ze naakt de deur uitgaan, maar ze gaan naar een Naturisten Camping.
Frankrijk is daarbij torenhoge favoriet, vaak lekker weer helpt daar natuurlijk wel bij. Maar het zijn echt heel veel mensen, die dit doen.
En eerlijk gezegd, vind ik het wel wat, om lekker naakt voor de tent te gaan zitten. Niet hoeven nadenken wat moet ik aan vandaag? Nee lekker niks en helemaal in je blootje, ontspanning ten top.
Dat had u niet waarschijnlijk niet achter mij gezocht, ik begrijp dat wel.
U denkt die Eppo is al boven de 50 en dan hoef je niet zo nodig meer.
Nou ik wel, ik sta nog midden in het leven, en als ik met mijn pielemuis rond wil zwaaien, nou dan doe ik dat!

Wat is nou nog mooier als lekker naakt recreëren?
Gewoon helemaal bloot naar het zwembad, of naar het restaurant.
Op een Naturisten camping kan het allemaal, niemand vind het raar.
Niemand veroordeelt je hoe je er uitziet, al ben je dik of dun, lang of kort het maakt helemaal niet uit. Je kan zijn wie je bent.
Eigenlijk een soort van paradijs, Adam en Eva waren tenslotte ook Nudisten. Ik zie het al helemaal zitten, al dagen kijk ik in van de reisgidsen speciaal voor Nudisten. Staan hele leuke plaatjes in, ik bedoel van de campings natuurlijk.
Leg de gidsen wel even weg als er visite komt, ik moet er nog wel even aan wennen om het aan de hele wereld te laten zien.

Maar als het zover is, dan mag iedereen het weten.
“Ik ben nudist” schreeuw ik dan van de daken, dan schaam ik mij niet meer. Maar tot die tijd nog even pas op de plaats, heb tenslotte ook buren? O was het alvast maar vakantie tijd, dan gaan we lekker bloot!
Alhoewel? O jee hoe vertel ik het mijn partner?
Ach het lukt mij vast wel om haar te overtuigen, en zo niet?
Tja dan maar plan B, dan gaan we toch maar weer gewoon naar een hotel, met kleren aan! Maar dan zal ik heel stiekum als iedereen slaapt, toch even gaan naaktlopen op de hotelgang! Hopelijk valt de deur niet in het slot!

Liever naakt dan namaak? Naakt is het altijd raak!

Eppo