7. nov, 2015

Buikperikelen!

Gelukkig eindelijk is de oorzaak van mijn ietwat ruime omvang ontdekt.
Zweedse onderzoekers, oh wat hou ik van de Zweden, hebben ontdekt dat lawaai “de oorzaak is” voor het krijgen van een dikke buik.
Nou…… en toen storte mijn wereld in!
De mensen om mij heen, zeggen al jaren dat mijn overgewicht veroorzaakt wordt door teveel eten. Ik nam dit jaren voor waar aan, en ik geloofde zelf ook wel in deze theorie!
Maar nu blijkt het helemaal niet zo te zijn, lawaai dat is de ware boosdoener. Ach ja mijn directe omgeving kon dit ook niet weten, dus ik neem het niemand kwalijk, maar ik schrok er toch van.
Hemelsbreed woon ik nog geen 200 m van een drukke weg, en de trein hoor ik ook steeds gaan. In je onderbewustzijn worden er kennelijk allerlei processen opgestart, die er voor zorgen dat je dik wordt!

Het is eigenlijk heel simpel, geluid is een bron van stress, en dit zorgt voor de aanmaak van Cortisol, het hormoon wat zorgt voor de aanmaak van vet in de buikstreek.
Dus eet gewoon wat je lekker vind, neem nog maar een taartje en drink vooral een lekker biertje.
Maar zorg er wel voor dat je in dit groot genieten niet word gestoord door lawaai. Eet een stuk worst, drink bier neem taart maar doe wel oorkleppen op. Zorg ervoor dat lawaai geen vat op je krijgt, een slanke taille is gegarandeerd, tenminste als ik de Zweedse onderzoekers mag geloven.

Wat een schok, maar flexibel als ik ben kom ik deze wel weer te boven!
Maar ik laat mij niks meer aanleunen, door mensen die mij het liefste alleen maar op een worteltje willen zien knagen.
Deze mensen ga ik voortaan in shock brengen, door het eten van taart, kroket en patat met dubbel mayonaise!
Het drinken van bier en andere calorie rijke dranken, warme choco met dubbel slagroom, en het eten van supervette worst en vleeswaren!
Maar wel met oorkleppen op, want alleen dan blijf je op gewicht.

Buikje dik en rond, met rust wordt je vast wel weer gezond!

Eppo