17. nov, 2015

To the Loo

Toiletpotten onderzoek? Ik wist van het bestaan niet af, maar het bestaat echt? Het toilet onderzoek 2015 is inmiddels al weer afgerond.
Wat is dit nou weer? Toilet onderzoek?
Het is echt, en heel serieus, elk jaar wordt er onderzocht welke toiletten het allerschoonst zijn.
Het eerste wat in mij opkwam was, “hebben ze niks beter te doen?” Maar toen ik het artikel las dacht ik, er zit best heel wat in. In dit onderzoek!
Er is onder andere uitgekomen dat we met zijn allen weer een stukje schoner zijn geworden. Nou kan ik mij dat niet voorstellen, als ik soms zie hoe mensen het toilet achterlaten, daar kun je een horror film mee maken! Maar goed we zijn weer een stukje schoner geworden!

Toilet onderzoek je zal maar moeten doen?
Ieder toilet moet je in, ook al is de stank ondraaglijk, en zit het DNA tegen de muur, je moet naar binnen en je lijstje afwerken!
Schone toiletbril check, wc papier check, spiegel check, stront aan het fonteintje check. Al met al een onsmakelijk klusje dat is zeker.
Maar als toiletpotten onderzoeker ben je niet voor een kleintje vervaard!
Je bent een echte kerel of vrouw van stavast, je laat je niet intimideren door een beetje stront!
Niets houd jou van je missie af, het onderzoeken van toiletten!
Niets voor mij dat is zeker, dan maar een watje!

De vrouwen waren opvallend schoner dit jaar, van de vrouwen toiletten was maar liefst 42% schoon, terwijl de mannen niet verder kwamen dan een schamele 34%. Jammer mannen dit kan beter?
Gebruik die toilet borstel een keer voor de pot, in plaats van je kont ermee te vegen of je haar te kammen. Boen weg die remsporen, hou het schoon! Zo moeilijk kan het niet zijn! Om jezelf hygiënisch door een openbaar toiletbezoek te loodsen, moet je het volgende doen!
Raak nooit de wc bril aan, denk om de deurknop, de spoelknop van de doorspoelbak, want aan alles waar handen aan zitten zitten ook strontresten. Het valt niet mee, maar met enige oefening moet het lukken.

Zie je de stront overal gaan? Bel snel, dan komt de toiletpolitie eraan!

Eppo