30. nov, 2015

Wie is de grootste?

De vereniging van Nederlandse gemeenten, wil het kweken van Cannabis vrijgeven. De reden is dat gemeensten vaak opdraaien voor de hoge kosten die het oprollen van illegale kwekerijen met zich mee brengen.
Dus legaliseren die handel is hun gedachte.
Ik dacht ach ja er is wat voor te zeggen. Maar het VVD kamerlid wat vanmorgen in een ontbijtshow zat zei, wij zijn hier absoluut tegen!
Je kunt zomaar niet legaliseren, we hebben te maken met allerlei Europese regels, bla bla bla enz enz….! Wat een lafbek je verschuilen achter Europa bah! In plaats van de Nederlandse gemeentes tegemoet te komen? En die hele wietzooi voor eens en voor altijd uit de illegaliteit te halen? Hoe mooi zou dat zijn?

Maar niet voor de huidige regering, die is tegen en ik weet eigenlijk wel waarom. Er is een gedoogbeleid voor Soft Drugs in een heleboel gemeenten. Daar heeft Europa kennelijk geen bezwaar tegen?
En Coffeeshops moeten gewoon belasting betalen, daar hoor je Europa ook nooit over. Coffeeshops verdienen dik geld, en betalen dus veel belasting. Dan denk ik bij mijzelf, wie is hier nou de drugsdealer?
De grootste dealers zitten dus in den Haag?
Als je profiteert van winsten uit drugshandel ben je medeplichtig, tenminste als u of ik hiermee bezig zijn, maar niet Mark Rutte en consorten. Zij dealen of het een lieve lust is, of erger nog zij laten een ander het vuile werk doen en gaan er met een flinke som geld vandoor!

Wat een ratten daar in Den Haag, en de Nederlandse gemeenten kunnen fluiten naar een oplossing. Het is kennelijk niet de bedoeling dat die er komt, want het gaat veel te lekker zo.
We leven als gewone burgers in een democratuur, met aan het hoofd Pablo Rutte en zijn bende.
Nederland is het drugsland van Europa, met echte staatsdealers?
En Europa? Die staan erbij en kijken ernaar!
In wat voor wereld leven we nou eigenlijk, als zelfs de overheid aan drugshandel doet? Geen idee maar raar is het wel!

Ik ben helemaal in de war, door Mark Escobar!

Eppo