5. jan, 2016

Het nieuwe medicijn!

Nieuw is het allerminst, het bestaat al zolang als de mensheid.
Maar toch, het is nooit eerder ingezet als medicijn, en dan ook nog tegen onze grootste vijand, maar toch het is echt waar.
Het is onderzocht en het staat op internet, dan zal het toch wel een beetje waar zijn?
Het schijnt namelijk dat sex en met name het klaarkomen, goed is tegen ziektes zoals Diabetes en Kanker. Dat we dit nooit eerder hebben geweten? Maar het schijnt echt zo te zijn, je wordt er niet alleen vrolijker van, het is tevens een geweldig medicijn!
Het moet wel vaak, ongeveer 20 a 21 keer per maand, anders werkt het niet. Ik verdenk de auteur van het internet bericht er van, dat hij zijn vrouw dit ook heeft laten lezen.

Zijn vrouw heeft nu een schuldgevoel als zij niet 20 x per maand voor hem klaar staat of is het ligt?
Mission accomplished denkt de auteur waarschijnlijk!
Ik ga toch voor het verhaal achter het bericht, stel je voor dat het waar is? Zou het niet geweldig zijn? En het hoeft niet perse met je partner, help yourself, deze kans om gezond te blijven, kun je toch niet laten liggen?
Pak wat je toekomt, het is je eigen lichaam, je gezondheid heb je zelf in de hand! Er zijn apen die het beter doen als wij! Zij weten allang dat sex gezond is. Zij doen het daarom met iedereen die ze te pakken kunnen krijgen. En zo kunnen zij wel aan hun armen door de bomen slingeren, en wij niet. Het verschil zit hem in een klein detail, sex genaamd!

Bij vrouwen werkt sex het beste bij Diabetes, eigenlijk hebben zij dubbel geluk. Dat is toch mooi?
We moeten af van die bekrompenheid, dat nare chagrijnige gevoel, ons ooit opgelegd door doorgedraaide dominees. Die vonden dat alles wat leuk was verboden moest worden. Bedankt hoor meneer Calvijn, door u zijn we nu ziek geworden. Is dat wat onze lieve heer wilde?
Ik denk het niet, we moeten ons losmaken van alle dogma’s en stigma’s.
Los van het Calvinisme, leve de vrijheid.
Wat denkt u dat het scheelt aan zorgkosten?
En dat allemaal voor een lausie 20 keer sex per maand!

Liggend of staand? Maakt niet uit als je de weg maar baant!

Eppo