7. jan, 2016

Van de pot gerukt!

Gelukkig ze hebben weer een mooi baantje voor onze minister president!
Hij mag komende tijd gaan optreden als voorzitter van de EU.
Ik hoorde dit vandaag, en ik dacht bij mijzelf. Ach ja het was of blokfluit spelen in de Jostiband, of voorzitter worden van de EU!
Onze zwakbegaafde minister president, zal de geschiedenis boeken ingaan als de minister president, die de zaken echt regelde.
Bejaarden krijgen geen hulp meer aan huis, zieken liggen thuis weg te rotten in hun eigen stront. Ja onze Mark heeft echt heel veel bereikt.
Voordat hij aan de macht kwam hadden we nog wat, al deed Balkenende ook zijn uiterste best, om onze mooie zorgstaat kapot te maken.
Rutte is destijds gekozen door zijn mooie beloftes, maar we kwamen er al snel achter dat hij zijn afspraken nooit nakomt!

Van lachebekje naar leugenaartje, onze Mark deed het maar.
We kwamen met de kabinetten Balkenende uit een periode waarbij er nooit besluiten werden genomen. Dus onze Mark was een verademing, hij deed het wel, en nam ons zoveel mogelijk af. Alles waar onze voorouders voor hebben geknokt is kapot, en is niet meer.
Tja en dit soort leiders kan Europa natuurlijk goed gebruiken.
Mark speelt ook graag kiekeboe met Angela, de Duitse mevrouw oogje open en oogje dicht!
Boeven uit het Midden Oosten vallen onze vrouwen lastig en de grote leiders doen net of het er niet is.
De sluisdeuren van Europa staan wagenwijd open, en we hoeven niet te rekenen op enige bescherming van onze overheden.

Kom maar binnen met je knecht mag niet meer, maar Alla de hakkenbar wel. Als Europeaan zijn we aangeschoten wild, we strompelen alleen nog maar en kijken verwilderd toe, hoe we worden overrompeld door volkeren die het slechtste met ons voor hebben! Europa is mijn werelddeel niet meer. Ik kijk met lede ogen toe hoe wij worden verkwanseld, aan leiders met middeleeuwse ideeën. Maar onze zwakbegaafde leider heeft weer een mooi baantje gescoord. Die hoor je niet meer, behalve als hij naar het toilet moet. Al is er straks niemand meer om mij te helpen als ik oud ben!

Als ik van de toverfee een wens mag doen, dan wens ik alle leden van ons huidige kabinet een jaar lang de ellende toe, die een bejaarde zonder zorg moet doorstaan!

Eppo