11. jan, 2016

............. Pagina??

Zag vandaag reclame over van die zeep gel, die vrouwen gebruiken op hun intieme delen. Normaal schenk ik daar geen aandacht aan, maar ik werd nu getriggerd door iets, dat mijn buitengewone belangstelling kreeg!
Er is namelijk een echte Vagina Pagina? Een website vol met weetjes over de Vagina! Nieuwsgierig als ik ben heb ik natuurlijk direct gekeken.
En zag allerlei weetjes over de intieme delen van een vrouw.
En dat allemaal op 1 website!
Zo staan er Vagina Feitjes, een Vagina Blog, maar ook Vagina Video’s.
Ik dacht, dat moet ik zien. Ik wist bijvoorbeeld niet dat je een Vagina nooit met zeep mag wassen. Je hebt er van die handige flesjes voor, waarmee je een speciale zeep naar binnen kan spuiten. Goed opletten want je zal de eerste niet zijn, die naar de eerste hulp moet omdat het flesje naar binnen schiet!

Ik wist bijvoorbeeld ook niet dat een te grote tampon droogheid kan veroorzaken? Natuurlijk vrouwen weten dit allang, maar voor mij gaat er een wereld open. Het is een prachtige website, helemaal niet ordinair, en juist ook voor een man heel verhelderend.
Ik bedoel, als je de website bezoekt weet je al heel wat meer over de intieme delen van een vrouw. Normaal gesproken is alles 3 letters met in het midden een U. Maar na het bezoeken van de Vagina pagina niet meer.
En toch brengt het in mij ook een stuk jaloezie naar boven!
Waarom hebben vrouwen wel zo’n pagina? En wij mannen niet?
Waarschijnlijk omdat de meeste mannen hun erogene zones nog met groene zeep wassen? Ik hoor nooit van mijn vrienden, dat zij hun kleine geluk met een speciale zeep wassen?

En toch zou dit heel goed zijn, ook mannen hebben behoefte aan een speciale zeep voor hun jonge heer.
Ook een jonge heer kan van slag raken, als hij zeep met een te hoge zuurgraad over zich heen krijgt gestort!
Ranzige randjes zijn heus niet alleen voor vrouwen weggelegd!
Daarom moet er een Penis Pagina komen, met allerlei leuke weetjes en fabels over onze jonge heren. Nooit geen vragen meer maar louter antwoorden. Alle feiten op een rij, nu alleen nog een zeepfabrikant vinden die wil sponsoren. Maar de website moet er komen, onze kleine Jannen hebben er recht op.

En zo niet? Dan is dat mooi Kut!

 


Eppo