1. feb, 2016

Happy!

Gemeente ambtenaren boffen maar weer, zij mogen zich binnenkort heerlijk laten masseren op kosten van de gemeenschap.
Nou oke het is werk voor deze mensen, ze moeten namelijk de massage salons gaan inspecteren.
Niet op hygiëne of andere misstanden, maar of er na de massage een happy end wordt aangeboden?
Want een happy end heeft iets met sex te maken, en daarom is het prostitutie. En daar heb je een andere vergunning voor nodig.
Wat een gezeur is dit weer van onze gemeentes, waar maken ze zich druk om? Hele steden worden gesloopt bij voetbalwedstrijden, vrouwen worden verkracht door asielzoekers, maar waar maken ze zich druk om? Om een leuk einde aan een massage behandeling?

Betutteling noem ik dit, maar laat ik eerst uitleggen wat er tijdens een happy end gebeurt. Aan het einde van een massage sessie vraagt de masseur in kwestie, wilt u een happy end? Als de klant dan toestemd wordt er even aan de genitaliën gezeten, totdat er een orgasme onstaat.
Goed bekeken wordt er eigenlijk een stukje lichaam gemasseerd, wat nog niet is gedaan, en ja het is nogal gevoelig, dus ejaculeert men wat. What ever! Maar nee de gemeente zegt, dit is sex en dat mag niet, ik zie het vingertje der betutteling al heen en weer zwaaien. Nou meneer de ambtenaar als je dit sex noemt beklaag ik je vrouw, want wat zal die tekort komen! Komop zeg een vingerhoedje stijfsel, waar hebben we het over?

Dat is toch geen sex? Overal zijn mensen die het met Jan en alleman doen op de meest rare plaatsen. Maar daar kun je als gemeente niks aan verdienen. Nee de hardwerkende kleine ondernemer wordt weer eens gepakt, alleen omdat hij/zij de klant met een goed gevoel de deur uit wil laten gaan. En als ambtenaar moet je je diep schamen, je eerst lekker laten masseren en dan de hardwerkende masseur beboeten.
Dat zijn toch je reinste NSB praktijken? Als mijn werkgever het zou vragen, kon hij de boom in! Je hebt als mens toch ook eigenwaarde?
De ambtenaren die dit gaan uitvoeren helaas niet, en ik hoop dat de massagesalons de Happy Ends voorlopig even in de kast zetten.

Een mooi einde verkeerd? Nee hoor alleen maar gemasturbeerd!

Eppo