3. feb, 2016

Kaasloos!

Een groep van 40 klanten heeft in Amerika de Mc Donalds aangeklaagd!
De klacht is, de Kaasvingers bevatten te weinig kaas?
Toen ik dit las dacht ik o jee daar gaan we weer, als je naar de Mc Donalds gaat krijg je sowieso van alles te weinig. Te weinig vlees in je Hamburger, te weinig brood in je broodje, te weinig frietjes en te weinig frietsaus. Van alles te weinig, behalve het zout, dat krijg je meer als genoeg bij Mc Donalds.
Maar de Amerikanen klagen de Mc Donalds toch aan, dan kun je jezelf toch niet serieus meer nemen?
Neem nou de reden van de klacht, de kaas in de Kaasvingers is eigenlijk geen kaas. Het Mozarella, oke de Italianen noemen dit kaas, maar ik noem het smaakloze stopverf.

Ik krijg nu natuurlijk heel Nederland over mij heen, hoe of ik het durf zo’n Italiaans top product smaakloos te noemen. Maar daar kan ik ook niks aan doen. Neem maar eens een hap Mozarella en proef, je proeft, en je proeft nog eens. Het resultaat? Je proeft niks. Bovendien vind ik Mozarella er ook nogal smakeloos uitzien, vooral als je de kleine bolletjes hebt. Knijp er maar eens in, dan is het net een overrijpe steenpuist, compleet met pus uitbarsting, getverr ik hoef het echt niet.
Dus hebben de 40 Amerikanen gelijk, de kaasvingers bevatten geen kaas, en ze smaken naar niks. Het ziet er leuk uit mooi goudbruin gefrituurd, maar daar houd het dan ook wel bij op.
Pak die Mc Donalds maar eens goed aan zou ik zeggen, want dit kan toch echt niet. Amerikaanse Haut Cuisine met een inferieur Italiaans tintje, dat is het.

De schade vergoeding die wordt geëist is niet mis, 5 miljoen dollar.
Oke wel eerlijk delen met 40 man, maar toch een leuk bedrag voor een dag in de week. En Mc Donalds? Ach die komen over een dergelijk bedrag wel heen. Je kunt er niet langs rijden, of het zit er stampvol, er zijn kennelijk nog genoeg gerechten, die wel de moeite waard zijn om gegeten te worden, genoeg voedsel dat wel lekker smaakt?
Want het zal toch niet zo zijn, dat zoveel mensen een slechte smaak hebben? Nee toch? Mc Donalds kan toch best lekker zijn?
Oke dat is misschien wel zo maar niet die Kaasvingers met Mozarella.
Dat is paneermeel met een binnenkant van kinderklei!

Zeg Cheese of Mozarella? Zo kan hij wel weer ja?

Eppo