15. feb, 2016

OB Sitas!

Mijn dag kan niet meer stuk, het gaat weer de goede kant op.
En ik voel mij daar heel gelukkig bij.
Obesitas komt weer in de mode, na jarenlang ondragelijk lijden onder de knoet van Magere Hein, komt het weer helemaal goed.
Rondingen zijn weer helemaal terug, vol zijn mag weer, en is weer hip. Eigenlijk wisten we het ook wel, dik zijn en gezelligheid dat gaat altijd goed samen. Eigenlijk zijn al die Superfood vreters, die Goyabessen en vogelzaad slikkers gewoon arrogante zeikers. Van die betweters, zo’n vrouw die zegt tegen haar zoon, “eet je zaad op jongen” anders wordt je ziek! Al dit soort mensen hebben het gehad. Stop er maar mee en kom aan, lekker knorrende vet worden, dat maakt het leven weer gezellig.

En het gaat gebeuren, er zijn al heel veel vrouwen die elke dag frikandellen met dubbel mayonaise eten. Om straks lekker met hun dikke reet over het strand te kunnen paraderen!
Zo gaat het gebeuren, deze zomer walvissen spotten kun je wel vergeten, want er zal geen plek meer over voor ze zijn, met al dat volume aan onze kust! Prachtige Rubens vrouwen zullen ons uitzicht verfraaien. Dik zijn mag en kan weer, het is zelfs sexy, het wordt een hele mooie zomer.
Laat een ander maar grazen aan zo’n bloempotje met tarwegras.
Als je dat maar lang genoeg doet, begin je vanzelf te mekkeren.
Gelukkig beseffen we nu dat een dergelijke subcultuur ons niet gelukkiger gaat maken.

Dikke buiken en dito reten, zijn een teken van welvaart.
En welvarende mensen zijn gelukkiger mensen, dus een buikje en dikke billen geen probleem toch?
Als je er gelukkiger door wordt is ons niets teveel, want ongeluk is er al genoeg. Ik ben er al klaar voor, laat de zomer maar komen.
Bak ook eens een snackje voor uw lief, en doe er lekker veel saus bij.
Dan is ook zij zomerklaar, en helemaal hip, en dat willen we toch allemaal? Natuurlijk er zullen altijd van die graten pakhuizen zijn, die vasthouden aan Twiggy look. Maar ach dit soort mensen zijn al zeker 40 jaar niet meer met de mode meegegaan.
Onder het mom van gezondheid andere mensen voorhouden dat je moet voldoen aan de anorexia look! Leef wat korter maar wel blijer, dus prop je lekker vol, en dan gaan we naar de Costa del Lol!

Obesitas de nieuwe trend? Dat ga je zien mijn beste vent!

Eppo