22. feb, 2016

Voorzichtig!

Mannen van Nederland opgepast, het blijkt dat er steeds meer vrouwen rondlopen met Pepperspray? Dit oog prikkelende goedje is in grootverpakking legaal te verkrijgen bij onze Oosterburen.
Dus met de open grenzen is er wel heel gemakkelijk aan te komen.
Op zich begrijp ik die vrouwen wel, als vrouw voel je jezelf steeds onveiliger. Inmiddels weten we allemaal dat de situatie, sinds het Keulse incident nijpend is.
Voor sommige culturen zijn vrouwen vogelvrij, bij gebrek aan ezels en schapen, denken ze dat ze ongelimiteerd Europese vrouwen mogen betasten. “Ach het is de cultuur” hoor ik dan om mij heen, deze mannen weten niet beter dat een vrouw iets is, waar je stenen tegenaan mag gooien. Die je heel jong zwanger mag maken, en als ze je tegenspreken mag slaan zo hard als je maar wilt.

Deze culturen zijn volop in ons land vertegenwoordigd! In het land van herkomst hebben ze geiten, schapen en ezels, die worden ingezet om de druk van de ketel te halen. Dat mag niet in Nederland, want wij houden wel van onze dieren. Dus lopen sommige culturen rond met behoorlijk wat testoseron die ze niet kunnen verwerken.
Dus graaien ze maar, want vrouwen zijn tenslotte minderwaardige wezens. Maar dat gaat veranderen, want vrouwen kopen Pepperspray in Duitsland, zo lees ik in een krantenkop.
Ik word daar toch een beetje angstig van, als straks alle vrouwen met Pepperspray rondlopen, kan het knap gevaarlijk zijn.

Ik ben nog wel eens een lolbroek, en dan roep ik heel hard opeens Halla Hakkenbar, nou dan loop ik binnenkort met knalrode gruwelijk brandende ogen rond. Of je roept hoi buurvrouw en opeens psssttt alweer een voltreffer. Oh sorry buurman roept ze nog, maar het kwaad is reeds geschied. Ik loop daarom voortaan met een masker rond, een bescherming rond de ogen en mond. Dan werkt de Pepperspray niet. Maar vooral niet roepen joelen of fluiten. Want dan gaat het helemaal fout.
Het zijn tenslotte zware tijden waarin vrouwen zich wel moeten verdedigen.

Intimidatie valt wel mee? In ieder geval wel met Pepperspray!

Eppo