8. mrt, 2016

Ghost!

Het is me toch weer wat ik vind het maar griezelig allemaal.
Het aantal buitenlandse spook telefoontjes neemt toe, zo las ik een artikel. Het schijnt zo te zijn dat je heel kort wordt gebeld, en net voordat je wilt opnemen word er weer neergelegd aan de andere kant van de lijn.
Als dit u een dezer dagen overkomt be ware!
Dit zijn spook telefoontjes, met deze actie hoopt de degene aan de andere kant van de lijn dat je terug belt, en als je dit dan doet krijg je een heel duur betaal nummer aan de lijn, en ben je opeens heel veel geld kwijt.
Aldus de officiele versie van dit bericht.
Ik denk dat het iets anders in elkaar steekt, geesten bellen niet om je geld uit de zak te kloppen. Geld, daar hebben zij helemaal niets aan, nee zij willen je ziel hebben!

En door jou te bellen, hopen ze dat je terugbelt.
Als je dit doet dan kun je opeens de verbinding niet meer verbreken, en de geest zal proberen om via de telefoonlijn bezit te nemen van je lichaam, door via je oor binnen te dringen. En zo nemen ze lichaam en ziel tot zich. Onlangs werd ik zelf gebeld door een geest, ik had niks in de gaten, tot ik een stekende pijn in mijn oor voelde. De geest probeerde mijn oor binnen te dringen. Ik rukte de telefoon los van mijn oor en ik zag dat de geest al half uit de hoorn hing. Een afgrijselijke gil en weg was de geest. En stond letterlijk te schudden in mijn tuig.
Dit hoor je natuurlijk niet in de berichtgeving over de spooktelefoontjes.
Maar het is weer even net iets anders, als dat het werkelijk is!

Dus mensen doe als u naar bed gaat uw mobiel uit, dan kan een geest de mobiel niet gebruiken om uw ziel te stelen.
Vroeger liet een geest een telefoon 3x overgaan, en als je dan opnam kwam de geest meestal vanuit een donkere hoek in de kamer op je af.
Dus mensen indien je heel kort wordt gebeld, zeg ik het nog een keer.
Neem niet op, en druk weg, doe uw mobiel uit, en leg neer!
Door deze procedure goed te onthouden zult u geen last hebben van Spooktelefoontjes. U hoeft mij natuurlijk niet te geloven, maar ik zou toch maar op mijn hoede blijven!

Spooktelefoontjes vanuit de andere wereld, of crimineel gedrag van vreemde kerels?

Eppo