9. mrt, 2016

Daily Shit!

Negen maart 2016 en het is Nationale Poepdag!
Toen ik vanmorgen opstond toen dacht ik nog, wat is er zo speciaal vandaag? Nou we zijn eruit het is vandaag Poepdag, Nationale nog wel!
Ik weet zo niet aan welk ziekelijk brein dit idee ontsproten is, Nationale Poepdag. Ik had het zelf kunnen verzinnen!
Maar helaas dit is geen juiste benadering van de waarheid, de dag vol met poep is bedacht door de Maag Darm en Lever stichting, zij willen de mensen aansporen om wat vaker naar hun ontlasting te kijken.
Ik weet niet hoe u dit doet, maar ik kijk na iedere grote boodschap, of de boel wel goed is weggespoeld. Maar dat bedoelt de Maag Darm en Lever stichting natuurlijk niet.

Wat gaan we doen op de Nationale Poepdag¬¬? Allerlei leuke dingen met poep natuurlijk!
Zo zijn er workshops figuurpoepen, er zijn wedstrijden hink stap stronthoop. En natuurlijk zal het Oudhollands Drollengooien niet ontbreken. Het wordt een schijtleuke dag, die nog weken in je neus blijft hangen. Helaas sla ik de plank weer mis, Nationale Poepdag is een uiterst serieuze aangelegenheid. Wist u bijvoorbeeld dat negen op de tien Nederlanders het liefst in de ochtend zijn grote boodschap doet?
En dat mannen gemiddeld langer dan 4 minuten nodig hebben voor hun understatement? Dan wist u zeker al helemaal niet dat mannen minder moeite hebben met een bezoek aan een vreemd toilet, als een vrouw?

Ik weet eigenlijk niet waarom ik dit wil weten, en het boeit mij al helemaal niet wanneer, en hoe iemand zijn drol draait, laat staan welke kleur die heeft! Maar het is echt waar, de Nationale Poepdag is aldaar!
Wat er nu nog volgt? Een jaarlijkse Piesdag? Lekker de hele dag elkaar ondersproeien met waterpistolen vol met pis?
Ik kijk er niet meer van op, hier in Nederland maken we echt van
iedere scheet een feest! En gelukkig gaat Topkok Pierre Wind, hoe
toepasselijk, kinderen leren dat poepen gezond is.
En voor de rest is alles stront!

Poepdag een nieuw fenomeen? Mijn God waar gaat dit nu weer heen!

Eppo