18. mrt, 2016

Limburgse Wind!

Er is een webside Pornhub genaamd en die heeft onderzocht op welke zoekwoorden de Nederlander naar ontspanning zoekt.
Zo blijkt dat de mensen uit Noord Holland vooral zoeken op het woord Arab, waarschijnlijk dromen de Noordkoppers van een1000 en 1 nacht sensatie?
Zo komt het veelvuldig voor dat de mensen uit Utrecht veelvuldig zoeken op het woord black, hetgeen verwijst naar ehh jeweetwel….
Maar in het oog sprong toch het favoriete zoekwoord van de Limburgers.
Dat is namelijk Fart…….ja het is echt waar, ze zoeken daar veelvuldig op winderigheid. Hoe zou dit komen?
Geen idee maar het is een feit! Zou het komen doordat Limburg geografisch gezien als een soort van Endelarm aan Nederland vasthangt?

Hopen ze op deze manier door een scheet van Nederland los te komen?
Geen idee? Maar het is wel opvallend, Fart als je er goed naar luistert heeft het woord wel iets Limburgs, er zit een vleugje zacht G in!
Misschien is dat het wel? Als je Limburgers met elkaar hoort praten, is het net of ze het steeds over Fart hebben. Zou het een soort Vlaai zijn?
Voor een echte Hollander is Limburgs toch al niet te verstaan. De zachte G maakt het dat je de woorden niet meer herkent.
De website Pornhub trekt jaarlijks zo’n 60 miljoen bezoekers. Stel je eens voor dat die allemaal een Fart laten?
Dat is de doodsteek voor het milieu, de regen zal forever zuur zijn, nee dat is niet best! Gelukkig wonen er in Limburg geen 60 miljoen mensen.

Ach de moraal van dit verhaal is dat mensen op de raarste woorden zoeken, als het gaat om smeerlapperij. Ook de meest keurigen onder ons kunnen zich in hun vrije tijd ontpoppen als notoire smeerpijpen.
En maar typen op de website’s “zoek maar op smerige termen, vuile betekenissen, zoek maar.” Indien u iets vind zult u totaal tevreden zijn!
Zo langzamerhand word ik wel steeds nieuwsgieriger, naar wat er in de andere provincies wordt gezocht. Helaas komen we daar nooit achter, want dit wordt niet vermeld.
Laat ook maar gaan, mensen doen nou eenmaal dit soort dingen, al zegt iedereen van niet. De bezoekersaantallen liegen niet…..ik denk er het mijne van!

Eppo