25. mrt, 2016

Shitting Image!

Een man uit Deventer mag het gemeentehuis niet meer in.
De reden, hij maakte van het toilet nogal een zootje, en dat is natuurlijk geen pretje voor degene die het moet schoonmaken.
Deventer heeft wat met mensen die een dwangmatige afwijkende hobby hebben.
Zo is de voetbalclub Go Ahead Eagles ook eens behoorlijk benadeeld, toen ze last hadden van de z.g.n. bekerpoeper. Dit heerschap presteerde het om in een plastic bekertje te poepen, en deze vervolgens door te spoelen.
Het resultaat verstopt toilet, en hoge kosten om de boel weer in orde te krijgen. Maar waarom doet iemand zoiets? En hoe krijg je het voor elkaar?
In een plastic bekertje poepen, probeer het maar eens! Geheid dat het bekertje omvalt voordat er iets inzit!

Het is een ware kunst het bekerpoepen, je moet daar niet zo gemakkelijk over denken. Het begint bij een perfecte houding, de drol moet precies in het midden boven de beker hangen voordat hij wordt losgelaten.
En het loslaten moet uiterst gecontroleerd gebeuren, stel je voor een harde plof, en de beker valt door de luchtdruk al om voordat de drol erin zit. Dan zit alle shit op de zijkant van de beker, en dat is niet de bedoeling. Nee het is gewoon topsport, het bekerpoepen.
Als ik een grote boodschap doe, ploft en plonst het alsof het een lieve lust is. Alleen door de valse lucht al schiet ik de beker dwars door het toilet gebouw heen.

Niks voor mij dus, maar gezien de resultaten van het Nederlandse voetbal, is het misschien een idee om een voorprogramma of een pauze te vullen, met deze nieuwe sport het bekerpoepen?
Lijkt mij een hele prestatie om ten overstaan van een goed gevuld stadion in een plastic bekertje te poepen?
Goed idee clubs van Nederland, bied uw publiek een keer wat ander vermaak, dan al dat gekwakkel achter een bal aan.
Wie weet wordt het een nieuwe sport, het outdoor bekerpoepen!
Indoor lijkt mij vanwege de lucht geen goed idee!

Poepen in een plastic bekertje raar, oke maar wel goede sluitspierbeheersing, krijg dat maar eens voor elkaar.

Eppo