14. apr, 2016

Nat haar!

De president van Venezuela heeft het voor elkaar, het is over en uit.
Het is dan ook echt nodig, dus vanaf heden is het over met het gebruik van de haardroger. De reden van deze maatregel is, dat het land dat voor 60% afhankelijk is, van stroom gemaakt door waterkracht. Kampt met een enorme droogte!
Kijk en daar hou ik van, een president met ballen! Een man die beslissingen durft te nemen.
Oke het is natuurlijk in Venezuela niet zo erg, om met een natte kop met haar rond te lopen. Zeker gezien het aantal zonuren dat ze in dit werelddeel kennen.
Maar het is daar wel zo, dat wat de president zegt, dat moet gebeuren. Zoiets zal je hier niet meemaken, Rutte neemt alleen een beslissing als hij naar het toilet moet. Wel of geen gekleurd WC papier?

Maar president Nicolas Maduro is een man van stavast, een man met lef.
Want dat is nodig om vrouwen te verbieden om hun Fohn te mogen gebruiken. Vrouwen zijn best vreemde wezens als het gaat om hun haar.
Ze hebben het idee al bij het opstaan dat ze er niet uitzien, hun haar is dan nog droog en zit hooguit een beetje door de war.
Maar nee hoor kop onder de kraan of onder de douche, en hopla nat is het haar. Nat haar plakt hooguit een beetje ongemakkelijk om je hoofd.
Maar nee hoor de stekker in het stopcontact, en trek maar leeg dat lichtnet. Het schijnt zo te zijn dat de windmolens iedere ochtend tussen 7.00 en 9.00 uur 2x zo hard gaan draaien als de haardrogers aangaan.
En in Venezuala doen ze er tenminste wat aan.

Misschien moeten we dat ook doen, verbied die apparaten!
Oke het zal even wennen zijn, al die ongekapte vrouwen hoofden.
Maar daar wen je als man wel aan.
Zo erg is het nou ook weer niet, een beetje ongekamt haar who cares?
Laten we met zijn allen eens wat energie besparen, dan doen we het nog ergens voor!
Ik daag de vrouwen van Nederland uit, om gewoon eens een keer je haar op een natuurlijke manier te laten opdrogen. Stap is uit bed en doe je haar gewoon eens niet, hoe erg is dat nou?
Dus vrouwen doe het gewoon een keer je zal zien dat het meevalt!

Haardroger in de ban? Gewoon omdat het kan!

Eppo