4. mei, 2016

The Naked Truth!

Het gaat gebeuren deze zomer, je moet er wel even de Noordzee voor over steken, maar dan heb je ook wat!
In Londen is deze zomer de opening van een heus naaktrestaurant.
Je mag er alleen binnen als je al je kleren uit doet, zelfs het personeel is naakt! Ik lees dit en denk alleen maar, getverdemme een naaktrestaurant?? Wie wil daar nou heen?
Ik zie het al voor mij, spiernaakt met je blote billen op een plakkerige kunstleren stoelzitting je bestelling doen? Plakkerig, en je weet niet eens meer of dit door jezelf komt of nog van je voorganger is.
En als je dan je voorgerecht krijgt, zorg dan in ieder geval dat je geen soep hebt besteld. Waarom? Dat merk je vanzelf wel als je morst!

Nee voor mij geen naaktrestaurant! Denk ook eens aan het eten wat klaar wordt gemaakt door een naakte kok! Al krabbend aan zijn Scrotum staat hij in zijn pannetje te roeren. Haar in je saus? Ra ra waar komt die vandaan? Aan de grote van het haarzakje te zien, van een plek waar het meestal donker is! Eet smakelijk zou ik zeggen, en eten doe ik het liefste met mijn kleren aan.
Nee geen naaktrestaurant voor mij!
Het zou eigenlijk verboden moeten worden, voedsel en naakte lichamen is een dodelijke combinatie. Een broedplaats voor bacteriën, dat is het!
Waar blijven de mannen van de Keuringsdiensten?

Wat een viespeukerij zo’n naaktrestaurant! Ik vraag mij bijvoorbeeld ook af waar de serveerster de kurketrekker bewaart?
Goed we dwalen af, met je blote gat gaan eten in een restaurant is helemaal not done. Kennelijk nemen ze het in London niet zo nauw met de hygiëne, anders zouden ze dit nooit toelaten?
Ze noemen het ook nog een Pop Up restaurant, waar dat op slaat?
Joost mag het weten. Of ligt er een verband tussen pop up en de knappe serveerster? Geen idee, en wil ik het weten? Nee!

Zit je lekker als een wous? Met je snikkel in de saus?

Eppo