8. jun, 2016

Helden

Mijn helden van deze week zijn de twee jonge mannen die meereden op het dak van een trein van Veolia.
Ik vind het een geweldige stunt, stiekem zonder kaartje op het dak van een trein meerijden. Heeft u het filmpje ook gezien?
Het was natuurlijk gewoon een kwajongens streek, wel een gevaarlijke, maar de jongens keken goed uit.
Veolia heeft nu de pest in, treinsurfen vinden zij volstrekt verwerpelijk, en ik snap dit niet zo goed.
Deze jongens hebben Veolia een enorme dienst bewezen!
Wat dacht u van de gratis tv reclame die zij nu hebben gekregen?
Betaal je normaal heel veel geld voor. Ze weten nu dat je op het dak van een trein ook zitplaatsen kunt creëeren, hoe mooi is dat?

Zit je tijdens een treinreis met mooi weer gewoon lekker buiten op het dakterras! Maar de directie van Veolia moet weer zo nodig roet in het eten gooien, zij vinden het maar een gevaarlijke stunt. Oke dat is het ook wel! Maar wees nou voor 1 keer in je leven eens positief meneer van Veolia?
Wees blij met wat deze Vloggers voor u hebben gedaan! Doe uw voordeel ermee. Wees positief, kom op zeg, zo gevaarlijk was het nou ook weer niet. Er zijn landen waar mensen altijd aan de buitenkant van de trein hangen! Dus ik zeg wat daar kan, kan hier toch ook? Oke het weer werkt niet altijd mee in ons land! Maar met mooi weer kan het best.

Maar hier in het puriteinse Nederland kan het helemaal niet, de chagrijnigheid van de Veolia directie, met hun uitgestreken calvinistische koppen. Je mag het niet leuk hebben, en al helemaal niet als je met de trein reist! En reis je met Veolia, dan is zelfs lachen in de trein verboden!
Waarom? Waarschijnlijk omdat ze bang zijn voor zwartrijders, en de conducteurs van Veolia durven het dak van de trein niet op om de kaartjes te controleren! Watjes! Word een echte vent, loop eens over een rijdende trein? Maar nee hoor de heren en dames blijven liever binnen in de veilige coupe! Maar onze helden hebben het geflikt, voor even waren zij de hoofdrolspelers in een stoere mannen film.
Voor mij zijn de echte mannen van de week de Treinsurfers van Veolia! Eat youre heart out Clint Eastwood!

Surfen op een trein? Is gevaarlijk maar ook fijn!

Eppo