20. jun, 2016

De Gok!

Met lede ogen zie ik iedere avond de Europese Voetbalkampioenschappen op tv aan. Wij doen niet mee, ach u kent het gevoell vast wel!
Maar niet langer getreurd wij zijn onlangs toch Wereldkampioen geworden, Welt Meister….. u weet wel?
Wij hoeven ons niet langer achtergesteld te voelen, Nederland telt internationaal weer mee!
Wij hebben namelijk de man met de grootste neus ter wereld, in onze gelederen. Ja echt waar? Onlangs bij het WK grote Neuzen won een man uit Leiderdorp. En niet met zomaar een neusje, nee een geweldige Gok prijkt bij deze man aan de voorgevel.
65,9 millimeter lang en 52,52 millimeter breed, daar kun je mee thuis komen! Als deze man diep ademhaalt zuigt hij in 1 keer alle zuurstof weg in zijn omgeving.

Hij kan ermee in de rondte zwaaien, waarbij hij zoveel lucht verplaatst dat het gelijk herfst word!
En deze man is echt Nederlands, een echte Nederlandse kampioen, wij kunnen weer trots zijn!
De concurrentie was moordend, om de neus groter te doen lijken, waren er zelfs deelnemers die met theelepels in hun neus rondliepen. Dit om de neus op groter te doen lijken.
We kunnen echt trots zijn, van 1000 deelnemers had onze deelnemer de grootste neus. Kun je nagaan wat een concurrentie er was, die wij moesten verslaan? De titel grootste neus is dan ook niet voor niets een felbegeerde titel.

Als je die hebt gaat er een wereld voor je open, iedereen probeert een graantje van dit succes mee te pikken!
Want als je de grootste neus van de Wereld kent, nou dan ben je echt iemand! Duitsland mag zich van de vrouwelijke neuzen kampioen noemen. Toch ook een beetje Welt Meister? Maar ach, net als bij voetbal tellen alleen de mannelijke kampioenen echt mee!
Ja sorry dames ik kan daar ook niks aan doen!
Laten we genieten van dit voldongen feit, wij zijn Wereldkampioen!
Niemand neemt het ons nog af, zelfs Pinokkio niet!

Is je neus langer als normaal, sta je op straat niet langer voor paal!

Eppo