25. jul, 2016

Week ehh weet ik veel?

Inmiddels ben ik een aantal weken verder in mijn dieet poging.
Ben reeds 5 kilo lichter, en ik voel mij steeds sterker worden.
Ik word straks nog zo licht, dat ik bij windkracht 3 niet meer naar buiten kan! Oke dat zal wel loslopen, maar voorlopig so far so good!
En natuurlijk ga ik door, op de dagen dat ga bewegen, loop ik een race tegen mijzelf, en ik denk dan ook nog dat ik kan winnen?
Maar een believer als ik blijft hoop houden, eens komt de dag dat ik mijzelf inhaal. Dan kijk ik achterom, en zie ik een raar dik mannetje staan, met een veel te grote mond.
Dat zal de dag zijn dat ik veel heb gelaten en veel heb teruggekregen.

Dat rare dikke mannetje wie kent hem niet? Als ik naar buiten ga zien ze mij aan voor een Pokemon. En hele hordes randdebielen willen mij vangen!
Keihard roep ik “Go Go” maar zo schijnt het spel ook te heten, dus dat helpt niet! Sinds kort weet ik dat ik moet roepen, kijk een Piemelopie, dat is een Pokemon in de vorm van een Fallus symbool. Nou dan gaat de menigte rennen, al weet niemand van de Pokemon jagers wat voor één ik bedoel. Bang als ze zijn dat ze er eentje gaan missen!
Maar binnenkort trek ik mijn dikke mannenpak voorgoed uit, en zal ik als Adonis door het leven gaan. Alhoewel de oude kop blijft, en magere mensen zien er nou eenmaal wat ouder uit!

Het duurt nog wel even, maar inmiddels zie ik mijzelf al in de verte lopen en begint mijn nieuwe ik, mij langzaam in te halen.
Goed bezig dus, zal straks nog een extra rondje gaan lopen.
Ik pas straks weer gewoon in 1x in de spiegel, en hoef niet meer rond te draaien, om mezelf volledig te kunnen bekijken.
Het zal wel even wennen wezen als die mensen, die straks met mij op de foto willen, mij gaan belagen!
Misschien moet ik een spreekuur gaan houden? Of een foto moment net als de Koning en zijn gezin?
Overdrijven dat kan ik heel goed, het zal allemaal wel loslopen.

Blij met mijn nieuwe ik? Het geeft mij wel wat schrik!

Eppo