2. aug, 2016

De Dans!

Mensen zijn best rare wezens als het gaat om hun behoeftes.
Ieder mens heeft zijn behoeftes, en doet ook dagelijks zijn behoefte.
Zo niet? Dan is het niet best!
Maar goed als het gaat om behoeftes doen, zijn wij ook hele eigenaardige wezens. Mensen willen helemaal niet weten dat ze dagelijks stront en urine produceren. En sommigen niet een klein beetje ook!
Maar goed dat is een feit, maar waar laten we het? Ook dat is niet zo moeilijk te raden, op het toilet natuurlijk! Hiervan zijn er in onze samenleving genoeg van te vinden.
Maar dan, dan begint het pas echt! Als mensen op een toilet zitten gewoon thuis, is er niks aan de hand. Je doet rustig je behoefte en dat is het dan. Niemand in de buurt behalve je familie maar dat verdragen we nog wel!

Maar owee als we bijvoorbeeld op ons werk zijn.
Iedere collega doet zijn behoefte behalve jijzelf, en we doen er alles aan om niet gezien te worden op het toilet. Bij het handenwas fonteintje kan nog wel. Maar je wil niet iemand je van de pot ziet komen, met een een walmende geurvlag van poep achter je aan!
Dus dan begint het, als we op het toilet zitten en we doen het, dan begint er een soort van stoelendans. Als we klaar zijn en we hebben het toilet gekuist, en we staan nog na te genieten van onze eigen stank, dan zijn we stil echt doodstil! Het enige wat we dan nog horen is onze eigen ademhaling. We zijn dan aan het luisteren.

Je wil echt dat niemand je van de pot af ziet komen, dus luisteren we goed of we iemand horen.
Zit er iemand op de pot naast je of niet? Staat iemand zijn handen te wassen? Effe wachten tot ze weg zijn. Zit er iemand naast je is er een probleem. Zul je moeten wachten tot hij/zij weg is!
Ik heb dit wel eens uitgetest, ging naar de wc en zag dat er iemand naast mij zat. Ik maakte expres wat lawaai en bleef geluid maken. Het bleef stil naast mij en toen ik eraf ging was de persoon nog steeds op het toilet.
Als ik had gewild had ik iemand uren in zijn eigen stank kunnen gijzelen.
Maar dat heb ik niet gedaan natuurlijk hahahaha.........!
Mensen zijn rare wezens dat blijkt maar weer.

Dansen op de pot? Mijn God!

Eppo