12. sep, 2016

UFO?

Een Amerikaanse vrouw loopt over straat en krijgt een vis op haar hoofd.
Het schijnt dat een vogel zijn buit heeft verloren, en per ongeluk op het hoofd van de vrouw heeft laten vallen.
Dit is de officiële lezing van dit verhaal.
Maar ik geloof daar helemaal niets van, er is veel meer aan de hand.
Een roofvogel die vis vangt, dat zal een Amerikaanse Zeearend moeten zijn. En die zou zijn vis uit zijn klauwen laten vallen?
Nee daar geloof ik helemaal niets van, er is meer aan de hand.
Ik heb een hele andere theorie, ik denk dat de vis zelf door de lucht vloog, en niet door een vogel gevangen is.
Ik hoor u lachen en denken die Kuiper is compleet gek geworden.

Maar niets is minder waar, ik denk dat we aan de vooravond van een nieuwe evolutie staan. Vissen zullen het luchtruim gaan kiezen.
Maar omdat ze nog niet helemaal door geëvolueerd zijn, kunnen ze nog niet ademen boven water. En zo zijn er nog niet helemaal klaar voor.
Maar er komt verandering in, over een tijdje zullen vliegende vissen vaker te zien zijn. Natuurlijk het zal even wennen zijn, nu zie je alleen vogels en vleermuizen vliegen. Maar gelooft u mij het zit eraan te komen, vissen die vliegen. Het luchtruim zal op sommige dagen vol zijn met scholen Haring? Of met grote vissen zoals Meervallen of Snoeken.
Het is even wennen maar het gaat gebeuren, echt waar!

De borstvinnen zullen uitgroeien tot vleugels, waarmee de vissen met grote halen het water zullen gaan verlaten. Eerst kleine stukjes, maar gaandeweg zullen zij grotere stukken gaan vliegen. En zo zal de vliegende vis een feit zijn. U hoeft mij niet te geloven maar het gaat echt gebeuren!
Wacht even er wordt gebeld? Er staan mannen voor de deur? Met witte jassen aan? Nee ik wil geen jas met mouwen die aan elkaar vast zitten.......nee niet doen! Ik wil niet mee help! Nee niet prikken in mijn arm. Au au niet zo hard nee ik wil niet naar de dokter neeeehhhh............!!

Eppo