10. okt, 2016

Bieberritus!

Vanmorgen werd ik weer eens met een nieuw woord om de oren geslagen.
Ik had het nog niet eerder gehoord, maar dat zegt niks natuurlijk.
Het woord wat ik bedoel is Bieberfiles, genoemd naar de lange rijen auto’s van ouders, die hun kroost gingen ophalen in het Gelredoom.
Daar trad afgelopen zaterdag het Canadese zangertje Justin Bieber op.
Een hele kudde pubers stonden te gillen in de zaal tijdens het concert, het was zo erg dat de artiest aan zijn publiek moest vragen om stil te zijn.
Tja en probeer die z.g.n. Beliebers maar eens stil te krijgen?
Dat gaat je niet lukken! Justin Bieber is inmiddels niet meer het zingende pubertje wat hij ooit was. Inmiddels is ook de 20 gepasseerd, en probeert hij als gerespecteerd zanger aan de bak te komen.

Maar ja als je miljoenen pubers gek maakt, dan krijg je wat je toekomt.
Pubers staan dagen met hun puistenkoppies in de rij om een kaartje te bemachtigen, en als ze er eentje hebben gillen ze.
Als ze in de rij staan voor de evenementenhal op de concertavond gillen ze weer, pubermeisjes krijgen spontane orgasmes als ze naar een foto kijken van hun idool, en gillen daarbij! In zaal voor het podium gillen de pubertjes weer, en dat stopt pas als het concert is afgelopen, of als de puber dood neervalt. Al gebeurt dat laatste niet zo vaak, gelukkig maar.
En na het concert als de pubertjes buiten staan na te gillen, staan ze te wachten tot ze worden opgehaald.

Tja, en omdat de ouders allemaal tegelijk aankomen, ontstaan er files, Bieberfiles. En het is frustrerend als je er in terecht komt.
Helemaal als je zelf niks te maken hebt met gillende pubers, en al helemaal niet met Biebertje.
Dan voel je je pas echt genaaid, 3 uur stilstaan op de snelweg, omdat ouders hebben verzuimd, om 12 jaar geleden hun anticonceptie te nemen! Daar sta je dan. Een gewone woonwerk file kan ik handelen maar dit niet.
Hier zou de overheid wat aan moeten doen, b.v. in de vorm van een uitgangsverbod voor pubers. Heb je nog jeugdpuisten? Of slaan je hormoontjes op tilt? Gewoon binnen blijven. Laat ik je niet buiten zien!

Is de Bieber in het land? Weg is het verstand!

Eppo