25. okt, 2016

Kloontje!

Gelukkig, het is nu voor elkaar, we hoeven nu nooit geen afscheid meer te nemen van onze trouwe viervoeters, gevederde vriendjes, of van onze onderwater kameraadjes.
En gelukkig maar want wat was het zwaar, het was zo vreselijk zwaar om te moeten leven met een huisdier, die op een goede dag zomaar dood in zijn mandje kon liggen. Dat kunnen wij geestelijke gewoonweg niet aan!
En nu hoeft het ook niet meer, we kunnen onze lieverdjes laten Klonen.
Is dat niet mooi? Gewoon een exacte kopie van je hond of kat?
Nooit geen afscheid meer? Nooit meer dat zware gevoel en dat blok beton in je maag! Nooit meer wekenlang van slag zijn en je werk verslonzen!
Het scheelt de samenleving miljoenen, deze besparing op ziekteverzuim.
Laten we blij zijn met de knappe wetenschappers die dit mogelijk maken.

We spelen natuurlijk wel vaker voor lieve heer, maar in dit geval moet ik er toch even niet aan denken.
Zo moet ik er niet aan denken dat het vervelende keffertje verderop in de straat het eeuwig leven krijgt. Steeds maar weer die hondepoep voor je deur van de Bouvier van een paar straten verderop.
Rennen voor de Labrador van nummer 16? Ik moet er niet aan denken.
Natuurlijk zijn er ook lieve huisdieren, maar je zal zien dat die niet worden gekloond. Ze klonen natuurlijk alleen de Hellehonden, de Katten demonen, of die verslaafde Goudvis, die in een kom voor het raam staat,
bij mensen uit de straat achter mij!
Wat mij betreft wordt er niet gekloond en blijven huisdieren gewoon sterfelijk.

Voor de huisdieren zelf ook veel beter.
Anders blijven ze met dat getikte baasje zitten, die oude dame met dat hondje op haar schoot, onwel wordend van de put lucht uit haar........ nou ja ik bedoel maar geen goed idee dus.
Ook een dier heeft recht aan een einde aan zijn leven, waarom moet een dier dat een rotleven heeft altijd maar doorgaan?
Straks komt er nog een levenseinde kliniek voor huisdieren die eruit willen stappen. Daarom zeg ik Klonen is prima, maar wel een contract zwart op wit en ondertekend door het dier in kwestie, dat op het moment van ondertekening bij zijn of haar volle verstand is.

Klonen met gemak, maar nooit zonder contract op zak!

Eppo