15. nov, 2016

Shooter!

Ik kan mij er enorm kwaad over maken, wat zeg ik? Woest is het juiste woord! Ik lees zojuist dat een politie agent die een arrestant, die zich hevig verzette, in zijn been heeft geschoten. Hij krijgt hiervoor een werkstraf van 100 uur! Welkom in de Verenigde Bananen Republiek der Nederlanden. Boeven zijn hier de baas, gezag kennen wij niet, en wat wij nog wel hebben aan gezag, kan ten alle tijden ondermijnt worden!
Bah wat een land, wij leven hier in de omgekeerde wereld.
In plaats van een Agent die optreed een medaille te geven, krijgt de man een taakstraf? Wat is dat voor een Oempa Loempa rechtspraak? Zeker gestudeerd op de avond BLO. Hetgeen voor bijzonder laag onderwijs staat.

Dat zo’n rechter zich niet schaamt, dat zou wel moeten.
Ik krijg nu waarschijnlijk een leger rechten studenten over mij heen, “de rechter hanteert gewoon de wet,” dit met een hete aardappel in de keel uitgesproken! Oke de wet is de wet, maar is ook nog zoiets als het fatsoen!
Conform de regels van fatsoen moet een agent gewoon kunnen werken.
En als je een randdebiel bent, en je verzet je, dan krijg je een kogel in je poot. Wees blij loser, je had de kogel eigenlijk in je kop verdient!
En dan komen er van die misselijkmakende rechtshulp verleners die zo’n stuk vuil ook nog gaan bijstaan! Als je een fatsoenlijk mens bent doe je dit soort klussen niet. De dooddoener dat iedereen een eerlijk proces verdient, nou daar moet ik hartelijk om lachen. Straf verdien je als boef niet meer en niet minder.

Maar nu moet een agent 100 uur werkstraf doen, omdat hij een boef in zijn poot schoot. Heeft u een agent wel eens horen schieten? Pistolen van onze wetshandhavers klinken als een kermispistooltje. Proppenschieters, daarmee moeten onze agenten het doen, een knap pistool kan er niet eens af. En meneer de boef heeft een klein kogeltje in zijn been, ach ach wat erg! Ik ben er echt kwaad over, arme agent je kunt niet eens je werk doen. De loser vond het een traumatische ervaring, hij heeft geluk! Als de agent een echt pistool had gehad, dan was zijn poot eraf geweest, zijn onderbeen verbrijzeld, dan had hij echt reden tot klagen.
Hij klaagt nu om er geld uit te slaan, geld om zijn veel te dure advocaat van te betalen! Oh nee die krijgt hij natuurlijk voor niks. Pro Deo heet dat!
Dat krijgen hard werkende mensen niet, die moeten gewoon betalen!

Als een agent niet mag schieten, blijven de boeven genieten!

Eppo