24. jan, 2017

Dealers!

Ik weet dat we een hele rare overheid hebben! En dat ze vaak met 2 maten meten, wat zeg ik? Ze verzinnen de maten ter plekke!
Ik hoorde dat Zorgverzekeraars geen Cannabis meer mogen vergoeden. Nee niet in inferieure spul uit een Coffeeshop maar zogenaamde Medicinale Cannabis. Bedoelt voor patiënten die de hele dag door ondraaglijke pijnen lijden.
Deze mensen hebben er heel veel baat bij. En kennelijk houdt de overheid er niet van dat mensen ergens baat bij hebben? Want de overheid wil niet meer dat het vergoed wordt vanuit de Basisverzekering.

Dus mensen met ondraaglijke pijnen pech gehad. Moet je maar niet ziek worden! Maar wat schetst mijn verbazing? Mijn mond viel open, bijna tot op de grond?
In Nederland is 1 Wiet Kwekerij die van de overheid Cannabis mag kweken. Staat ergens in de buurt van Veendam.
Dit bedrijf mag Medicinale Cannabis legaal kweken, hun oogst wordt verkocht aan onze overheid. En deze verkoopt het weer aan bijvoorbeeld een land als Duitsland, wel 700 kg per jaar?
Canada ook een dergelijke portie! Deze landen geven wel om mensen die ondraaglijke pijnen lijden, en verstrekken aan hun patiënten dit product. Waarom? Gewoon omdat het helpt!

Ik kan er met mijn pet niet bij, en raak er helemaal van in de war!
Waarom mag onze overheid wel dealen en een gemiddelde thuiskweker niet?
Over 2 maten meten gesproken! Het ergste is dat sommige mensen nu vreselijk moeten lijden omdat hun pijnstiller niet meer wordt vergoed. Naar de Coffeeshop is geen optie, veel te duur. En je weet nooit of je verantwoord geteeld spul krijgt? Zonder een teveel aan pesticiden of andere troep.
Arme pijnlijders, misschien moeten ze dan maar een houten lepel vergoed krijgen? Om op te bijten als het niet meer gaat!
Dat zal toch geen probleem zijn?

De politie vangt drugs op Schiphol, maar in Den Haag zit de grootste dealer of all!

Eppo