6. feb, 2017

Schokkend!

U bent gewaarschuwd, ik deel het u bij deze mee.
Zeg straks niet dat ik niks heb gezegd!
Het is een schokkende zaak.
Patricia Paay stond vandaag in het nieuws, er zijn seksueel getinte foto’s en filmpjes van de Diva verspreid, zonder haar toestemming.
En dat is best erg, heel erg............. voor ons!
Want stelt u zich eens voor, wat er nu voor een beeldmateriaal rondzwerft op het internet?
Stelt u zich eens voor, u opent niets vermoedend een bijlage bij uw email.........en plotseling? Nee ik moet er niet aan denken om geconfronteerd te worden met een naakte Paay!

Het is tenslotte wel een vrouw van 67 jaar, met kleren en hulpstukken aan lijkt het nog wat, maar zonder kleding? Man man... dat is schrikken geblazen.
Daarom mijn serieuze waarschuwing, u kunt niet voorzichtig genoeg zijn. Open emails voorzichtig, klik niet alles aan op Facebook!
De gevolgen voor uw netvlies zijn desastreus.
Zelf heb ik al heel snel, dat schokkende beelden dagenlang door mijn hoofd blijven spoken. Ik kan de aanblik van een naakte Paay, echt niet aan. En als ik dan opeens geconfronteerd word met dit soort beeldmateriaal, dan begin ik ook nog te staren! Het lukt mij dan niet om mijn hoofd af te wenden.

Het is alsof mijn pupillen zich vastzuigen aan het beeld.
Als ik mijn ogen sluit zie ik het nog, en dat gaat dan nog dagen door.
Hetzelfde heb ik met nudisten, je wilt niet kijken maar het gebeurt toch. Nee en dan die Paay, sommige dingen worden mooier naar mate ze ouder worden, wijn wordt beter. Maar een Paay? Nee dat is als azijn in een mooie fles. Je neemt vol verwachting een slok maar het is niet te zuipen! En waarom ze dan zo nodig naakt op de film of foto moest gaan? Geen idee, maar voor sommige dingen zou er meer wetgeving moeten komen.
Want als je dan op je 67e jaar nog zo nodig, met al je vleeswaren op de gevoelige plaat moet gaan staan. Zorg er dan in ieder geval voor, dat je het voor jezelf houd. En laat ze niet los op het internet.

Kijken naar de gevoelige plaat? Ligt eraan wat er op staat!

Eppo