25. apr, 2017

Mannen Ding!

Heeft u hem al? Ik nog niet maar ik overweeg om er een aan te schaffen. Je kunt niet meer zonder tenslotte.
Waar ik het over heb? Over de Men Box!
U weet wel van die dozen vol mannelijkheid, u heeft ze vast wel eens gezien op tv? Aangeprezen door van die veel te knappe mannen, die ons de normale man vertellen, dat wij net zo kunnen zijn als zij!
Tenminste als wij die Men Box nemen, je krijgt niet te zien wat er in zit. Maar who care’s? Als je net zo’n leven krijgt als de modellen die je op tv ziet. Weg met je saaie leven, maar voortaan een leven vol met alles waar je Testosteron bij nodig hebt.

En welke man wil dat nu niet? Ik wel, en ik ben helemaal om.
Ik wil geen saaie huismus zijn, ik wil een tijger zijn die prooien verslind en iedereen ontzag inboezemt.
Grrr Grrr brul ik dan in het rond, en iedereen gaat opzij want ik moet erbij. Dat is nu nog een Utopie maar binnenkort als ik mijn Men Box hebt dan ben ik helemaal het mannetje.
Let maar eens op, het leven zal nooit meer hetzelfde zijn.
Het enigste wat bij mij nog voor een beetje twijfel zorgt is het feit dat ik geen enkel benul heb wat er in zo’n box zit.
Ik verwacht natuurlijk echte mannen dingen, luchtjes waar vrouwen van in katzwijm vallen. Een groot jagersmes om een Everzwijn te villen. Of een sleutelhanger van een Mazerati, en vrijkaartjes voor een Kickbox gala. Gewoon echte mannen dingen!

Om echt zeker te zijn heb ik er twee besteld, dan moet het wel goed gaan. En nu ben ik in afwachting, van de postbode.
De spanning stijgt, in de verte zie ik de auto van Post.nl de straat inrijden. De bel gaat en ja hoor 2 dozen vol met mannelijkheid staat op de stoep!
Ik trek vol verwachting de eerste doos open, he wat is dat?
What the f@ck? Het is niet waar, niks mannelijkheid. Een doos vol met huid en haarverzorging, zelfs make up, bah ik ben toch geen wijf?
De volgende doos, wat zit erin? Geen jagersmes of handvuurwapen, maar allemaal kleding. En wat voor een kleding? Van die spullen die ik zelfs op het carnaval niet zou dragen, een sjaaltje met bloemen design? Het is niet waar! Helaas ik ben een desillusie rijker en een illusie armer. Ik zal nooit worden zoals de man van de tv, geen Testosteron bom, en zeker niet knap.

Er valt voor de gewone man niets te meer winnen, maar echte schoonheid zit gelukkig van binnen.

Eppo