2. mei, 2017

Naar beneden?

Net als je denkt alles te hebben gehad, dan duikt er weer iets nieuws op. Tenminste, dat bleek toen ik zojuist naar de tv keek.
Ik hoorde daar iets, wat ik nog nooit had gehoord?
Kent u het begrip Downdaten? Nee dat heeft niets met het Syndroom van Down te maken, het is iets heel anders.
Dat is dus als je gaat daten met iemand die een lagere opleiding heeft, als dat jezelf hebt. En hoogopgeleide vrouwen doen dit steeds vaker.
En dat is kennelijk niet goed, maar het komt doordat de vijver waarin hoogopgeleide mannen zwemmen steeds leger wordt.
Het Quotum is bereikt zeg maar, en dus moeten vrouwen met een diploma het doen met een man met een lager diploma of helemaal geen diploma.
De rillingen lopen bij het vernemen van dit schokkende nieuws over mijn rug.

Hoe is het mogelijk dat de vijver hoogopgeleide mannen leeg begint te raken? Waarschijnlijk door van die Blonde niet opgeleide Bimbo’s die zonder vergunning zitten te vissen, wat maakt het uit?
De Dame die vanavond op tv haar verhaal deed, en die naar alle waarschijnlijkheid hoogopgeleid is, hoeft niet bang te zijn.
Als een geleerde man aan haar haak komt, trekt hij zijn lip stuk om snel los te komen. Als alle hoogopgeleide vrouwen zo waren?
Nou dan ging ik het Celibaat praktiseren.
Gewoon het idee al Downdaten, wat maakt het nou uit?
Waar is de liefde gebleven, het verhaal van Assepoester is niet zomaar bedacht! Liefde kent geen grenzen, en gaat veel verder als een stomme opleiding of een goede baan.

En dan het uiterlijk de meeste mannen laten zich graag vangen door een lekker ding zonder opleiding, die zeggen tenminste meteen dat ze geen zin hebben. Een hoogopgeleide vrouw zal een verhaal beginnen over de juiste luchtdruk en het tijdstip willen berekenen van Ovulatie e.d. Daar zit je toch niet op te wachten? Gewoon ja of nee, dat is tenminste lekker duidelijk! Het is gewoon de kift, hoogopgeleide vrouwen willen een hoogopgeleide man met een dik salaris. En dan is het zuur als je huishoudster ermee vandoor gaat! Dan moet je het doen met een afdankertje zonder opleiding. Ga toch weg, loop het pad van de natuur. Zorg dat je er lekker uitziet en ruikt, dan komt het goed. En belangrijk is, schiet de Feromonen door de lucht dat pikt een man op, gewoon.... omdat het nou eenmaal zo werkt.

Alleen de ware natuur kan zorgen voor een nat uur!

Eppo