3. okt, 2017

En bedankt he!

Wat ik nooit heb geweten maar sinds vandaag wel, is dat Genitale Herpes bij mensen voorkomt, doordat onze voorouders bepaalde eetgewoonten hadden.
Hoe zit dat in elkaar? nou ik kan u verzekeren dat dit nogal ingewikkeld is.
Het is ooit begonnen met een soort Chimpansee, zeg maar de voorouders van de huidige mensapen, die wij zo graag in een dierentuin stoppen.
Deze Oer Chimpansee was drager van het Herpes virus, en maakte zich schuldig aan het verspreiden ervan. Al dan niet door het vrijwillig uitwisselen van lichaamseigen vocht.
Omdat deze Oer Chimpansee gegeten werd door een primitieve mens soort, de
Patathrobus Boisei, een mens met nogal kleine hersenen, is het virus bij deze
Oermens terecht gekomen.

Deze Patathrobus Boisei wordt bedankt! Oke ik kan er nog in meegaan, dat het eten van apenvlees werd veroorzaakt door de veel te kleine hersenen!
Maar dat is misschien wat kort door de bocht. Wisten zij veel, en misschien aten ze helemaal geen apenvlees, maar is er een keertje eentje flink genomen door een Kingsize Oer Chimpansee?
Niets aan te doen, maar nu verder. De Patathrobus Boisei was me er eentje, laat ik het netjes houden en alleen maar zeggen, "zij hebben hem niet versleten met plassen."
Dat deze Patathrobus Boisei vlak naast de moderne mens, de Homo Erectus woonde, kwam deze laatste wel heel goed uit.

Als een Homo Erectus even iets anders wilde, en tegen zijn echtgenote vertelde, "ben even een paar vuurstenen halen". Kon hij makkelijk scoren bij de buurvrouw Patathrobus Boisei, deze had piep kleine hersentjes en waren heel gemakkelijk over te halen. Eigenlijk best zielig als je er over nadenkt. Maar de Homo Erectus werd al snel gestraft met een akelig naar gevoel in de schaamstreek.
Eigen schuld dikke bult zult u denken, maar de gevolgen zijn uiteindelijk enorm. Daarom zijn wij gedoemd om met jeuk en pijn door het leven te gaan.
Tenminste als je vaak buiten de deur eet!

En bedankt he!

Eppo