29. jan, 2018

Monkey Town!

Het is ze gelukt, wie had dit gedacht? Wat een succes!
De Chinezen klonen apen las ik in de krant, mijn eerste gedachte was waarom?
Zijn er niet genoeg Chinezen dan?
Flauwe opmerking natuurlijk, het is gewoon heel knap wat ze hebben gedaan.
De Chinezen flikken het gewoon! Waar wij in Europa over elkaar heen buitelen als het gaat om ethiek, denken ze in China "wij maken van 1 gewoon 2?"
En geef ze eens ongelijk, deze techniek bied ongeremde mogelijkheden.
Wie wil er nou geen aapje? Er zal heel veel vraag naar zijn, en als je ze kan klonen, kun je de allerleukste nemen en die reproduceren.
Of misschien toch geen goed idee apen als huisdier?

Ik maak er een lolletje van, maar de Chinese wetenschappers nemen het uiterst serieus. Triester is het dat de aapjes voorbestemd zijn, om hun einde te vinden in het laboratorium als proefdier, en dat is best zielig?
Maar ja de mensen willen wel medicijnen tegen allerlei ernstige kwalen, en dan is een aapje wel handig om ze te testen. Mensen zijn tenslotte ook apen!
Ik vind de gedachte vreselijk maar het is wel een feit. Het voordeel is voor de apen uit het wild, zij hoeven nu niet meer gevangen te worden.
"Ieder voordeel heeft ook zijn nadeel," zei een wijs man ooit, maar in dit geval? Ik troost mij met de gedachte dat ze tenminste niet gekloond worden voor de consumptie. Want Chinezen eten tenslotte alles!

De Chinezen halen ons aan alle kanten in op het gebied van de wetenschap! Wij worden gehinderd door onze Christelijke inslag, daar hebben zij geen problemen mee? Overigens hebben zij ook al eens een hond gekloond.
En dat is wel mooi, want hond staat al jaren op het Chinese menu.
Je kloont je eigen honden biefstukje wel zo gemakkelijk, altijd een constante kwaliteit. Dus kijk uit als je Chinees haalt, hoed u voor "Babi Waf Waf!"
Ik denk dat de volgende stap het klonen van mensen zal zijn, de wereld zal overspoelt worden door Chinezen, waarvan wij dan niet meer weten of het echte zijn of nagemaakte!
Chinees zijn valt dan echt niet mee, straks komen sommige Chinezen zichzelf 3x op een dag tegen? Wat moet je zeggen tegen tegen jezelf?
Lul waarom heb je dit laten gebeuren?


Zeg maar nee, dan krijg je er twee!

Eppo