29. aug, 2018

Rooms!

Het is mij toch wat, heeft u het al gehoord? Ze hebben een heel groot pedofielen netwerk ontdekt. Echt waar! Het is een wereldwijd netwerk waarvan het hoofdkantoor in Vaticaanstad c.q. in Rome is gelegen.
De godfather is een zekere heer Franciscus die zich ook wel Paus laat noemen.
Dit netwerk schept er een waar genoegen in om tere kinderzieltjes, van de aan hun toevertrouwde kinderen voor het leven te tekenen.
Maar nu is het aan het licht gekomen, het is in de krant en op tv.
De Paus ontkent dat hij er iets van af weet, maar daar komt hij dit keer niet mee weg. Alhoewel?
Ik hoop van niet maar ik vrees met grote vrezen.

Een hoop dingen worden mij zo langzamerhand wel duidelijk.
Leden van het netwerk spreken met elkaar af dat zij hun hele leven geen sex zullen hebben. Celibaat noemen ze dat. Er is geen tijd voor want zij moeten zich inzetten om zoveel mogelijk mensen te overtuigen, om vooral te geloven dat er een z.g.n. God bestaat. Je ziet hem niet maar hij is er wel. Tja en dat is best hard werken, en dat wil ik best geloven echt waar!
Mensen overtuigen van iets wat er niet is, brengt veel spanningen met zich mee. Je komt thuis en je wilt je afreageren, normaliter heb je dan sex en valt de spanning van je af. Maar een lid van het netwerk heeft dat niet.
Daar had de Paus in de vorige eeuw wat op gevonden, de huishoudster!
Deze vrouwelijke persoon hield de pastorie schoon en liet zichzelf ook regelmatig afstoffen.

Maar het netwerk wordt gerund als een groot bedrijf. En wat doen grote bedrijven? Juist bezuinigen, dus weg met die huishoudster en weg uitlaadklep!
Toen is het misgegaan, de leden gingen op zoek naar andere mogelijkheden om zich te uiten. En zo zijn ze geworden tot wat ze nu zijn.
Oké Eppo stop hiermee, je hoeft geen reden te zoeken om dit te vergoelijken. Het zijn notoire kinderlokkers en dat is een slechte zaak.
Compleet met Sinterklaas muts doen alsof je een kindervriend bent? Daar zijn ze goed in. Vaticaan schaam je diep, hef jezelf op want dit kun je met excuses nooit meer goed maken. Ik kan natuurlijk wel zeggen God zal je straffen, maar dat is onzin. God is een sprookjes figuur die zich op gelijke hoogte mag scharen met Jan Langnek uit de Efteling.

Gaat de kerk met de billen bloot? Zal niet de eerste keer zijn.

Eppo