3. apr, 2019

Plas!

Ze zijn niet helemaal nieuw maar worden opnieuw gepromoot.
Afgelopen week op tv gezien, en ik moet eerlijk zeggen wat een uitvinding.
Waarover dit gaat? Over plassen, u weet wel urineren of zeiken.
Dit is nu ook mogelijk voor vrouwen, niet dat vrouwen nooit plassen, maar ik bedoel vrouwen kunnen nu ook staand plassen.
En dat werd tijd, waarom niet? Het kan nu en als het aan de onderneemster ligt die ik zag op tv, dan gaat straks iedere vrouw staand plassen.
Wij mannen hebben het natuurlijk makkelijk, wij ritsen onze broek open en halen onze Kleine Heer naar buiten. Omdat de Kleine Heer een soort van slangetje is, gaat dit vrij makkelijk. Zo lukt het ons om precies in het midden van een toilet of urinoir te richten.
Natuurlijk weet ik ook dat als je een gemiddeld openbaar toilet bezoekt, je er achter komt dat richten niet voor iedere man is weggelegd.

Ik verbaas mij er dan ook altijd weer over, dat als ik op een dergelijke plaats kom, wat een kolere bende het vaak is.
Maar dit terzijde, dit stuk gaat niet over plassende mannen maar over vrouwen. En vrouwen hebben nu een hulpmiddel om staand te plassen.
Dit hulpmiddel bestond al, maar heeft nooit echt faam gemaakt.
Dat gaat nu veranderen, vrouwen moeten massaal aan de "Plastuit".
Dit is een soort gootje van plastic die een de ene kant tegen de vrouw kan worden gehouden, en via de andere kant loopt de plas dan netjes in het toilet.
Dit is echt handig? Vrouwen hoeven niet langer meer op vieze toiletbrillen, die nog plakken doordat je voorgangster haar sporen er op heeft nagelaten, te gaan zitten. WC papier neerleggen is zinloos, want blijft dan aan je billen plakken. Onhygiënisch verhaal, en dat is nu verleden tijd.

De Plastuit zoals het object liefkozend wordt genoemd, is verkrijgbaar in een aantal hippe kleuren, en met een hip etuitje.
Hoe mooi is dat? Na het plassen met de tuit berg je hem gewoon weer op?
Zo'n etui wordt volgens mij toch een wat onwelriekend tasje, doordat er toch altijd nog wel een druppeltje aan de plastuit blijft hangen.
Maar dat is een formaliteit, vrouwen kunnen nu al dan niet met elkaar, gezellig naar het urinoir. Ik zie het wel voor mij, mannen en vrouwen die gezellig naast elkaar staan te plassen. De een met zijn fluit en de ander met haar tuit!
Het is geweldig, een enorme feministische vooruitgang.
Laten we het initiatief van de onderneemster maar omarmen, de tuitjes kosten een drol daar hoeft niemand het voor te laten.

Lipjes getuit plasgoot vooruit!

Eppo