24. sep, 2019

Zwart/wit!

 

 

 

 

 

 

 

Wat een stom gezeur weer daar in Canada, de president bied zijn excuses aan omdat hij in 2001 op een thema feest als Aladdin verkleed was.
Hoezo excuses zult u denken?
Nou hij had zijn gezicht geschminkt! En hoezo? Zullen nu alle weldenkende mensen ter wereld denken. Waarom dan die excuses?
Nou gewoon schmink is discriminatie, alle normale weldenkende mensen zouden nu hard roepen, “die Eppo is gek geworden, hij is door de ratten besnuffeld. Gestoord is die vent, weg met die gast.
Maar helaas zijn er niet zoveel normale en weldenkende mensen, want de President van Canada moest diep door het stof.
Schminken en helemaal zwarte schmink in een uiting van racisme, die toon is nu wel gezet.
Je mag als blanke persoon je huid geen kleurtje geven, niet meer in de zon bruin worden, en al helemaal niet meer naar de Spray Tan Salon.

Over en uit, vanaf nu moet wat wit is, wit blijven, het is niet anders.
Want discrimineren dat willen we natuurlijk niet.
En wee de school die het toestaat dat kinderen daar geschminkt worden, want dan zal de overheid de school moeten sluiten.
Maar waar ligt de grens over wat nog wel kan, en wat niet meer kan?
Kennelijk is die er niet meer en mogen blanken geen kleur meer bekennen.
En dat is best triest, want zeg nou zelf die Trudeau had een verkleedfeestje met een Arabisch tintje. Oeps zei ik nou tintje? 1000 x excuses.
Maar kom op rekenschap afleggen, omdat je jaren geleden een verkleedpartijtje hebt gehad? Nou daar lusten de honden toch geen brood van?
Het ironische van de hele zaak is, dat de oppositie partijen de zaak hoog opnemen. En met name een heerschap gekleed in een oud gordijn en met een handdoek om zijn kop gedraaid had het hoogste woord.
Hij wel want hij is van de andere kant, en is gekleurd van zichzelf!

De grens is definitief afgebakend wit verliest en gekleurd wint, zo stel ik dit zwart wit vast! Het begon al jaren geleden bij de Efteling. Toen de stereo type poppen van Afrikaanse komaf moesten verdwijnen. Nederlandse poppen in klederdracht mogen nog wel, want wij kennen geen discrimitatieve gevoelens. Met andere woorden het scheelt ons geen reet hoe we worden afgebeeld.
Kom op mensen hou hier mee op, een blanke die zich zwart schminkt discrimineert niet. En als een mens met een andere kleur huid zich wit wil schminken geeft dat toch niets? Allemaal kinderachtig gekissebis, over Aladdin, Zwarte Piet of een andere sprookjes figuur. Hou toch op, stop ermee!
Ik ben het zat, van mij mag een president zich elke dag schminken, wie ben ik om hem/haar dit te verbieden? Ik ben toch zeker onze lieve heer niet!

De wereld is aan het verzuipen in flauwekul, zeker als het gaat om stom zwart/wit gelul.

Eppo