8. okt, 2020

Viraal??

 

 

 

 

 

 

Nee ik ga het niet meer over het virus hebben, ik ben er zo langzamerhand helemaal klaar mee.

De wereld om mij heen helaas nog niet maar dat is dan niet anders, als de rest van de wereld het leven stil wil zetten prima, het is niet anders.
Laten we het eens hebben over het begrip Viraal gaan.
Het schijnt dat als je een scheet opneemt op je telefoon en dit online zet kun je Viraal gaan. Wat dan inhoud dat enorm veel mensen je scheet online bekijken of beluisteren. Besnuffelen gaat nog niet maar dat komt vast ook nog wel. Viraal gaan welke mensen doen dit? Nou vooral bekende mensen.
Als je bekend bent en je wilt dit blijven moet je vooral zorgen dat je regelmatig in de media zichtbaar bent.

Bekende mensen doen dit veelvuldig, en ze zorgen ervoor dat ze op de gekste momenten zichtbaar zijn. Vroeger was dit vooral op de televisie maar dit medium begint heel langzaam terrein te verliezen.
Ik loop even door de berichtgeving op het internet van vandaag.
Kijk eens aan Sharon en Ozzy Osborne hebben niet meer 3x per dag sex.
Wat een bericht echt wereld nieuws, ik ken Ozzy nog van de tijd dat hij op het podium een vleermuis de kop afbeet, uit de oudheid dus.
Gelooft u mij die twee hebben al heel erg lang helemaal geen sex meer, dus dit bericht valt in de categorie fake news wat mij betreft.
Het volgende bericht dan maar? Comédienne Sarah Silverman ontmoette nieuwe vriend bij het online gamen. Dat is nog eens nieuws, hier zat ik echt op te wachten.

Over naar het volgende bericht, rapper Boef bekent een deel van de snelheidsovertredingen die hij heeft gemaakt.
Een de rest dan? Zijn die door een ander gemaakt? Wat Boef die Boef!
En deze dan? Kim Kardashian 39 jaar wordt niet nerveus van het ouder worden. Nee dat haalt je de koekoek, ze is al 139 jaar en heeft zoveel botox nodig dat de fabriek overuren draait. Ze kan helemaal niet ouder worden als 39 jaar. En dan doet een zekere Delphine Boël haar beklag over de Belgische koning Albert, Ja duhh, als je je biologische vader plotseling confronteert dat het condoom toch niet helemaal dicht was, ja dan is dat schrikken voor die man. Dan kun je niet verwachten dat hij enthousiast staat te zwaaien en zegt kom maar binnen?
Zo kun je nog wel even doorgaan maar een ding is zeker het is nieuws of je het nou leuk vind of niet.

Of het nieuws echt is of fake, dat is niet mijn piece of cake!

Eppo