10. mrt, 2022

Slikken en stikken!

 

 

 

 

 

10-03-22 Slikken en stikken.

Slikken en stikken dat is de realiteit van dit moment.
Komen we net uit de Corona crisis, of we zitten alweer in de volgende.
Dit keer een oorlog ten Oosten van ons. Alwaar een klein debiel ventje probeert om in hele korte tijd, zoveel mogelijk mensen dood te maken.
Allemaal onder het mom van zijn eigen hersenspinsels, die tegen hem zeggen, dat een volk beter af is als hij het volledig voor het zeggen heeft.
We hebben nog wel even last van hem, want hij gaat niet weg, zeker niet uit zichzelf en hij zal er alles aan doen om te de touwtjes in handen te houden.

Over vervelende leiders gesproken, die hebben we in Nederland ook!
Onze leider en zijn trawanten zijn al veel te lang aan de macht.
Wat hebben ze Nederland vooruit geholpen de laatste jaren.
Meer armoede, we gaan veel te laat met pensioen,, belastingfraude door de belastingdienst zelf, en om maar te zwijgen van de vele beloften die nooit worden nagekomen.
Hier bovenop komt nu nog de energie crisis, die we volgens onze leider maar moeten zien als de prijs die we voor de oorlog in het oosten betalen.
Vertel dat maar eens aan iemand die het minimum loon verdient!
Met dit bericht wordt je letterlijk in de kou gezet.

En als onze leider er helemaal niks aan kan doen, dan is het triest, maar dan kunnen we zeggen we hebben geen enkele keuze.
Maar er is wel een keuze, en die heet belasting verlaging. Verlaag de belasting op energie naar een niveau zoals dit was voor deze crisis. Is iedereen blij!
Ook de overheid, want mensen krijgen meer te besteden en dat is goed voor de economie. Maar nee dat gaan we niet doen, er komt wel wat verlichting, maar dat zet geen zoden aan de dijk.
Misschien moeten we een bericht sturen aan Stichting Doe een Wens, dan wensen we dat onze regering het licht gaat zien, en de bevolking gaat helpen.
Dat zou heel mooi zijn maar gaat niet gebeuren!
Miljarden steun aan de grote bedrijven, dat was geen probleem, maar voor burgers?
Nee daar hebben bewindslieden niets aan, burgers helpen, daar krijg je geen mooi baantje mee na een overheids carrière. Het is dus slikken en stikken!
Denk nou niet dat stemmen iets helpt, want de echte keuze van het volk beland in de kliko, want aan het gepeupel hebben ze echt geen boodschap.

Wil je ooit minister zijn, gedraag je dan als een zwijn.

Eppo