14. nov, 2012

Zomaar een dag in de week

Er is altijd wel wat, als je s'morgens opstaat en je begint de dag, wil je je tanden poetsen. Tandpasta op, dan die andere tube gepakt die op het planchetje staat, door mijn slaperige kop kom ik er pas na een minuut poetsen pas achter dat het de rimpelcreme van mijn vrouw is. Rimpels zal ik in mijn mond niet meer krijgen vermoedelijk. Daarna snel aankleden en ontbijten, nou ontbijten tegenwoordig eet ik yoghurt met Cruesli en fruit. Een hap Yoghurt met Cruesli is net een hap maaginhoud van de poes compleet met harde stukjes, de velletjes van de toegevoegde mandarijn zorgen voor een soort van aanvullende haarbal sensatie in mijn mond. Dan weet je ook eens hoe een kat het heeft. Als je naar buiten gaat regent het............ gelukkig niet altijd nee het  weer is best te doen in Nederland, zomers te koud en s'winters te warm, ach wat maakt het uit. Lekker aan het werk dan maar, meestal op een computer met een systeem dat er een satanisch genoegen in heeft om net als je denk het gaat lekker, weer aan de noodrem gaat trekken. Niet getreurd tenslotte is de dag al weer half om en wordt het middagpauze.

Na de middag pauze maar weer lekker aan het werk, door de overdosis koolhydraten van de lunch krijg ik rond 14.00 uur een dipje mijn ogen worden zwaar, en eigenlijk ben ik aan een dutje toe. Helaas het werk gaat door, en na een paar bakken zwarte koffie gaat het wel weer. Pff het is alweer 16.30 en ik moet nog zoveel doen? Helaas de werkdag zit erop, en ik rijd met de carpool collega mee naar Enkhuizen. Natuurlijk stap ik bij het uitstappen uit de auto in het dna van een hondachtige die zo te ruiken geen Royal Canin te eten krijgt, maar waarschijnlijk een blik vleesbereiding uit een twijfelachtige supermarkt die zowel voor menselijke als voor dierlijke consumptie geschikt is.

Gelukkig bied een emmer sop met borstel uitkomst om mijn arme trouwe schoenen weer lekker te laten ruiken. Daarna lekker eten, ach ja daar heb ik nooit klagen over en dat is mij aan te zien. Straks lekker naar bed en dan begint de cyclus weer!  🤪

 Eppo