22. nov, 2012

Openbaringen

 

De NS twittert tegenwoordig met de goede bedoeling om de reizigers op de hoogte te houden van eventuele ongemakken op het spoor, ik was dan ook niet verbaasd om te horen dat diverse 3 letter woorden op het Twitter account van de NS de revue passeren als er weer eens een storing is. 

Het is gewoon te gek voor woorden dat een NS zich op het niveau moet begeven van een gemiddeld commercieel bedrijf. Een bedrijf dat het railvervoer in Nederland regelt moet geen commercieel bedrijf zijn.

Personen vervoer is dermate belangrijk voor onze economie dat dit altijd in handen van de overheid moet blijven.

Pure onkunde van de Haagse politici die alweer een tijdje geleden dachten dat marktwerking de oplossing was voor het begrotingstekort.

Marktwerking voor een bedrijf wat geen concurrenten heeft gaat niet werken, het is onbegrijpelijk dat er economen zijn die dit niet weten. Levert Nijenrode dan alleen maar sukkels af??

Een goede democratie doorspekt met een vleugje communisme, dat is het juiste recept.

Gratis openbaarvervoer voor iedere burger is geen droom maar gewoon haalbaar en vooral betaalbaar. Geen dure chipkaarten die niemand wil, geen dure computer systemen die toch niet goed werken, en vooral minder files als mensen de keuze hebben gaat een groot gedeelte liever met de trein. Natuurlijk wordt het vol op het spoor maar we kunnen daar best nog wat uitbreiden wat de capaciteit betreft.

 

Gratis Gratis en nog eens Gratis dat is het toverwoord om onze economie te redden.

 

Natuurlijk de zakkenvullers in Den Haag krijgen wat minder te verteren maar parasieten zijn er nou eenmaal om ons ervan te ontdoen.  Hoeveel miljarden gooien we nog in bodemloze put die Europese unie heet?

Laat u niet bang maken door de Haagse proleten die beweren dat onze pensioenen in het gedrang komen, allemaal onzin. Zolang wij toestaan dat wij geregeerd worden door proletariers die alleen maar denken, ‘hoe rijker ik ben, en hoe armer de mensen om mij heen, hoe rijker ik lijk, en hoe meer ik voorstel’.

Zolang wij deze lieden, niet aan de kant zetten blijven wij de sukkels die moeten inleveren.

Stel je eens voor, als alles waar je als burger gewoon recht op hebt nu eens gewoon gratis zou zijn?Als wij ons hebben losgemaakt van die irritante jeukende Haagse hoofdluis zullen we er snel achter komen dat we op dit moment genoeg belasting betalen om alles te kunnen laten draaien zoals het hoort.

Stel je voor als we ons losmaken van de Europese unie, komt onze export positie dan in gevaar? Natuurlijk niet we krijgen juist een sterkere export positie omdat onze economie zal stijgen als iedere burger meer te besteden heeft. Weg met die Euro! Gulden welkom terug, doordat de Gulden lager zal staan als de Euro zal iedereen bij ons willen kopen.

De huizenmarkt komt weerop gang en de banken willen ons weer geld lenen en dan komt echt alles goed.

 

Hosanna het is zo simpel als we het maar willen!

 

Ik zag mijzelf al op de barricaden staan en de revolutie uitroepen!!

Op dat moment schudde mijn vrouw mij wakker omdat ik de hele buurt wakker maakte met mijn geschreeuw.

 Eppo