25. nov, 2012

Verboden vruchten

Fruit is hartstikke gezond om te eten het bevat vitaminen en belangrijke mineralen, en nog veel meer zaken die goed voor ons lichaam zijn.

Waarom gaan we er dan zo raar mee om?

In plaats dat we ons fruit gewoon opeten stoppen wij het in allerlei zaken die niet zo goed voor onze spijsvertering zijn.

Fruit in shampoo, als we de reclame makers moeten geloven is het een weldaad voor het haar als je er fruit in smeert, de vitamines en mineralen worden feilloos door het haar opgenomen en het wordt daardoor heel gezond.

We geloven het ook nog! Reclame makers maken ons wijs dat als je bamboo in shampoo doet je haar veerkrachtig wordt? Als je citrus vruchten in je haar smeert is het dan minder vaak verkouden?

Wat een kul! Maar gezien de stijgende verkopen geloven we het wel.

 

Deze producten zorgen ervoor dat hele volksstammen hun haardos verblijden met extracten van diverse soorten vruchten, waarbij de geuren van papaya en granaatappel onze badkamers vullen.

Heerlijke geuren stijgen op van men zijn weelderig haardos, waarna vele insecten verliefd rondom onze hoofden zoemen.

Ach met een beetje insecticide is dat ook snel weer opgelost, we hebben overal wat voor toch?

 

Fruit, al sinds de tijd van Adam en Eva hebben we er een haat liefde mee, als “die verdomde slang”, Adam die appel niet had aangeboden, was het waarschijnlijk nooit zover gekomen.

Dan zouden we fruit eten zoals de natuur het heeft bedoelt, we zouden de vruchten eten en de zaden compleet voorzien van een natuurlijk voedingsbodem, achterlaten op plaatsen waar nieuwe bomen en planten zouden kunnen opgroeien.

Jammer helaas niets van dat alles, als we dit nu op deze manier zouden aanpakken worden we bekeurd wegens wild ontlasten, toegegeven het is wel raar om dit in iemands voortuin te doen.

Het zou maar een smerige boel worden als we naast hondestront ook onze groenstroken zouden vervuilen met mensenstront, kun je helemaal nergens meer lopen zonder glijend door glimmende bolussen en plakkerige plakaten onder de schoenen thuis te komen.

 

Laat maar zitten we smeren het wel in ons haar, ik bedoel natuurlijk het fruit, alhoewel misschien is het wel goed om onze haardos in te smeren met……………..?

 

Adam en Eva jullie worden bedankt! Dankzij jullie zitten wij een heel leven opgescheept met reclamemakers die ons van alles beloven, maar waar we niet veel mee opschieten.

 

Eppo