28. nov, 2012

Ze zijn onder ons

Ik hoorde laatst dat het woord Nederlander van oorsprong uit het Griekse Nederlondodos komt hetgeen betekend “de sukkel die betaald”.

 

Genoeg over de inhalige Grieken, er zijn organismen die minder kosten maar

wel erg zijn.

Het zijn de z.g.n. Iwehn, dit betekend ‘ik weet echt helemaal niets’!

 

Deze entiteiten zijn overal, je vind ze in de meest uiteenlopende beroepen.

Iwehn hebben vaak goed lopende bedrijven, en vaak mooie goedbetaalde banen.

Hoe doen ze dat? Iwehn hebben het fabelachtige vermogen om mee te liften op de kennis en ervaring van anderen, zonder zichzelf deze kennis eigen te maken.

Als een Iwehn je in zijn klauwen neemt zal hij al je kostbare tijd opzuigen als een bloeddorstige vampier die ervoor zorgt, dat je net in leven blijft, om iedere keer weer opnieuw te kunnen toeslaan.

Een Iwehn stelt zich meestal voor als een zeer amabel persoon, waardoor je eerst denkt met een normaal mens te maken te hebben.

Daarna denk je ach ‘als ik hem dit vertel kan hij het voortaan zelf doen en heb ik er alleen maar profijt van’. Fout met 1 hersencel gezegend kan een Iwehn niets onthouden, een Iwehn is een soort van plantaardig wezen die zich voordoet als een mens.

 

Waarom doen deze Iwehn zo, Iwehn komen van een andere planeet in een ander melkwegstelsel, op deze planeet wonen Iwehn samen met de normale mensen, die ze als slaven gebruiken. De gewone mensen hebben nooit meer tijd voor zichzelf of hun familie, en ze staan in volledige dienst van de Iwehn.

De Iwehn hebben ons nodig om te overleven dat staat als een paal boven water.

 

Inmiddels hebben de Iwehn ook al bezit genomen van onze aarde, die ze op een subtiele manier, heel langzaam aan het overnemen zijn. Hoe ik dat weet? Let er maar eens op bijna ieder mens kent wel een persoon, die altijd op je leunt, en gebruik maakt van je kennis waarbij je een bepaalde irritatie voelt opkomen omdat er steeds hetzelfde wordt gevraagd!

Deze irritatie is een kenmerk van de handelswijze van een Iwehn, die als hij je vast hebt als een pitbull absoluut nooit meer loslaat.

 

De invasie van de aarde is begonnen en als we niets doen zijn we straks ook slaven en krijgen de rest van ons leven alleen nog maar verzoekjes, zo van ‘hoe moet dit en hoe moet dat’.

Je kunt hier wat aan doen, als je een Iwehn herkent, ga niet in op zijn of haar vragen of verzoeken en negeer de persoon volkomen.

De Iwehn gaat op zoek naar een ander slachtoffer en zal als dit niet lukt binnen 14 dagen verleppen als een plant en in een soort van winterrust gaan.

Hij zal zich daarbij terugtrekken onder grond en alle bovengrondse delen sterven af.

Het is dan een kwestie van de wortels opgraven en te verbranden, alleen dan komt deze parasiet nooit meer terug.

 

Helaas lukt het bijna nooit om een Iwehn in een vroeg stadium te herkennen omdat ze ons met hun enorme aanpassingsvermogen gemakkelijk kunnen misleiden.

 

Daarom geniet van uw vrijheid zolang dit nog kan en pluk de dag, het kan ieder moment afgelopen zijn!!

 

Eppo  🤪