30. nov, 2012

Accijnspijn

De Nederlandse Overheid heeft pijn heel erge pijn, zij lopen accijns mis dus daarmee inkomsten. Wat een teleurstelling, Rutte en trawanten lopen centjes mis doordat Nederlanders illegaal bier kopen bij onze Oosterburen, en vervolgens zonder in te klaren de grens over rijden.

Het gaat daarbij niet om “die Nederlanders met een uitstekende smaak”, die voor zichzelf een voorraadje halen, omdat Nederlands bier nu eenmaal minder smaakt.

Maar om horeca ondernemers die vaten vol bier halen en verkopen in hun

kroegen en restaurants.

 

Tsjonge jonge wat had je anders gedacht Nederlandse Overheid! Dat jullie burgers helemaal stom zijn! Jullie bestelen en beroven ons maar, en als we met zijn allen wat opbouwen breken jullie het weer af, keer op keer blijkt dat jullie niets met ons op hebben. Dan is het niet zo gek als we zelf wat bedenken om jullie te slim af te zijn.

We moeten wel, helaas als de Overheid ons belastinggeld niet ten goede laat komen aan zijn burgers, moeten we toch overleven.

 

Mensen die belasting ontduiken zijn de ware Geuzen van het Nederlandse volk. Zij onthouden de Overheid hun centen, die anders toch maar door het riool worden gespoeld. Als burger moeten we deze Geuzen ondersteunen door geheimhouding, en desnoods maken we van de ontduikers onderduikers.

 

Als we niets doen zullen onze helden naar schavot worden afgevoerd en door de geheime politie FIOD genaamd financieel worden uitgekleed.

Bij de FIOD werken mensen die zonder enige schaamte financiele martelingen uitvoeren bij vermeende ontduikers, deze gewetenloze schobbejakken deinzen nergens voor terug!

Als burgers moeten we in opstand komen tegen de landheren die ons beroven van onze zuurverdiende centen, we moeten wel iets doen, we kunnen niet anders.

 

Zeker als het om ons bier gaat, het kan niet zo zijn dat we ons pleziertje laten ontzeggen door Rutte en trawanten. De grenzen moesten toch zonodig open?

Europa moest toch zonodig een worden? Bier bij de Duitsers halen hoort er gewoon bij, accijns of geen accijns.

Accijns, het wordt toch tijd dat dit wordt afgeschafd deze belasting uit de Middeleeuwen kan echt niet meer.

Wat is er op tegen als het volk geniet van een betaalbaar biertje een goedkoop rokertje?

Nederland is hartstikke rijk als we hier verstandig mee om gaan genieten we allemaal.

Aan gezond verstand daar schort het aan, overheden hebben er niet zoveel van.

 

Zolang de Nederlandse Overheid de voedselbank een goed initiatief vindt moeten ze zich schamen!

Een rijk land als Nederland heeft dit helemaal niet nodig, gewoon een kwestie van delen.

 

Het is jammer dat mensen dit zo moeilijk vinden.

 

Eppo  😲