24. dec, 2012

Allersaaist

Waar zal ik het in deze blog nu weer eens over hebben?

Vandaag was het wat gekke dingen betreft best een saaie dag, eerst het bericht dat in veel gemeenten gezochte criminelen een uitkering krijgen.

Lijkt mij vrij logisch want zolang je niet gevonden wordt, moet je toch ergens van rond zien te komen. Best een saai bericht op zich, ware het niet dat sommige politieke partijen willen dat onterecht uitgekeerd geld, door de crimineel moet worden terugbetaald.

Van welke planeet komen de mensen die dit vinden? Een crimineel die iets terug gaat betalen? Ik moet de eerste nog tegenkomen!

 

Wat ook zo’n saai bericht was dat onze Kroonprins met zijn gezin kerst viert in Argentinie. Lijkt mij heel logisch toch? Zijn vrouw komt daar vandaan.

Ik vind dit geen nieuws, het is heel verleidelijk om zoiets te roepen van, “als ze maar niet met Transavia vliegen” maar dat zou heel flauw zijn natuurlijk.

Het ging tenslotte helemaal niet om de maatschappij Transavia maar om een ex werknemer, die in dienst van, met open boordluik boven zee, mensen onvrijwillige parachute sprongen liet maken, zonder parachute.

Nee hoor het is een saai bericht laat dit maar zo blijven.

 

Ook saai, is het bericht dat de wereld niet is vergaan, dit tot groot ongenoegen van vele onheilsprofeten die hun hele wereld in elkaar zien storten.

Zo ook een streng gelovige Veluwnaar die een reddingsboot had gekocht, met plek voor 50 mensen.

Ik denk man vrouw en 48 kinderen, dit schip was gekocht om de zondvloed te overleven.

Helaas kwam onze lieve heer zijn belofte niet na, en nu zit hij ermee, wat moet je met een dergelijk vaartuig op de Veluwe, misschien een leuke caravan van maken? 

 

Onze saaiste staatssecretaris ooit heeft een veel jongere vriendin.

Nou en, deze oersaaie CDA politicus uit het Groningse lust een groen blaadje!

Het maakt kennelijk niet uit wat deze man doet, hij doet het nooit goed. Toen hij nog staatssecretaris was, en hij een mooi gebaar deed richting een vluchtelingetje, door hem mee te willen nemen naar het voetbal, was het ook weer niet goed!

Misschien kwam dit door de opmerking van, “neem je pleegmoeder ook maar mee hoor”.

Kennelijk zat die qua leeftijd in zijn doelgroep??

 

Soms is het leven gewoon saai en dan vraag ik mij af waarom?

Kennelijk zijn wij al zo gewend aan turbulentie in ons leven dat we doodeenvoudig niet meer zonder kunnen. We willen altijd iets meemaken anders is het leven saai.

 

Ik sluit deze saaie blog af met de kreet, hij die niet saai door het leven kan wordt nooit en ten nimmer een echte man. Ik heb voor man gekozen omdat dit rijmt, als je voor vrouw kiest rijmt het niet meer……………nu wordt ik pas echt saai!

 

Eppo