19. jan, 2013

Spek-Takel

Gelukkig er is nog hoop voor ons dikkertjes, we hoeven niet langer bang te zijn, dat we niet in de oven passen bij het crematorium.

Er is gelukkig een oplossing gevonden, we mogen in het paardencrematorium.

Daar zijn grote ovens waar een heel paard in past, dan zullen wij er zeker ook wel in verbrand kunnen worden.

We hoeven helemaal niet aan de lijn we kunnen lekker tegen de klippen op groeien, size doesn’t matter, het past voortaan altijd.

Het is zo mooi en fijn in de oven, samen met Mister Ed u weet wel dat sprekende paard.

 

Dikkertjes werden voorheen in uitvaartland met de nek aangekeken.

Begrijpelijk want we zijn nou eenmaal geen gemakkelijk lijk als we doodgaan.

Doodgravers breken hun nek als ze ons in een XXL kist, een smalle trap af moeten dragen. En eenmaal bij het crematorium aangekomen, paste je steevast niet in de veel

te smalle oven.

Waarschijnlijk werden de dikkertjes stukje bij beetje verbrand, dit gebeurde door de persoon heel langzaam in het vuur te schuiven.

Hoewel? Ik weet dat niet helemaal zeker omdat ik er nooit bij ben geweest.

 

Over dat cremeren heb ik ook nog wel wat, we zorgen dan wel voor ongemak, maar een

beetje crematorium kan een maand stoken op de vetreserves van een Obeesje!

Walvisvaarders stookten hun kachels en lampen op walvisvet, waarom dan niet op menselijk vet? Tenslotte is er jaren gespaart om zoveel brandstof bij elkaar te krijgen, dan is het doodzonde om dit zomaar te verspillen.

 

We mogen dan ook zeker trots zijn op onze bron van reserves, daar waar magere mensen alles op maken, bewaren wij iets voor later mochten er mindere tijden aankomen. In koude winters kunnen hele wijken worden verwarmd door verzadigde vetten van hoge kwaliteit, afkomstig uit onze bolle buiken, en van onze welgevormde heupen.

Daarom pleit ik voor gratis uitvaarten voor mensen zwaarder als 120 kilo.

Iemand van dit formaat heeft na zijn dood nog zoveel te bieden, vele kilo’s pure brandstof, je kan er huizen mee verwarmen of electriciteitscentrales op laten draaien.

 

Zware mensen zijn van uitzonderlijke waarde door hun uitzonderlijk vermogen om vet op te slaan, hiervoor is maar een woord van toepassing RE-SPEKT.

 

Het paarden crematorium is een stap in de goede richting, op termijn zullen alle bestaande crematoria worden aangepast, tot ze de juiste maat hebben.

Magere mensen kunnen tenslotte ook in een ijzeren pijp verbrand worden, hadden ze ook maar moeten (be)sparen.

 

Moraal van dit verhaal, sorry die is er niet!

 

Eppo