5. feb, 2013

Nederlanderthalers?

 

Vandaag zag ik een nieuwsbericht, ze zijn eerder vermoedelijk eerder uitgestorven als men dacht? Wie? De Nederlanderthaler.

Hoe kan dit nou? Nederlanderthalers zijn helemaal niet uitgestorven, ze zijn springlevend. Deze primitieve mens is nog steeds volop aanwezig.

Kijk om je heen, je ziet ze overal, ze stellen domme vragen, maken stomme opmerkingen, gedragen zich stom en zijn vooral heel erg aanwezig.

Ze zijn er in alle lagen van de bevolking, het maakt niet uit of je gestudeerd hebt of niet, studeren helpt niet tegen domheid, hooguit tegen onwetendheid!

Nederlanderthalers zitten in alle beroepen, en het maakt niet uit waar je komt, ze zijn echt overal. Dit soort lieden duiken soms onverwacht op, net als je lekker een bakje koffie neemt en je probeert te ontspannen………….. ja hoor daar zijn ze weer!

 

Mateloos irritant zijn ze, het ergste is nog dat zij alles voor elkaar krijgen, en het lijkt wel of hun dit geen enkele moeite kost.

Niet gehinderd door enige vorm van kennis, gaan zij door het leven, als parasitale microben die onder je huid proberen te kruipen, aldaar aangekomen veroorzaken zij een enorme jeuk.

Pure beeldspraak natuurlijk waarmee ik probeer te zeggen, dat ze er altijd op de verkeerde momenten zijn.

Waarom onze lieve heer deze creaties heeft geschapen, daar heeft zelfs de beste predikant geen antwoord op?

Natuurlijk, het zal wel weer onze straf zijn, straf omdat wij mensen teveel zonden begaan. Ja zo zal het wel zijn, en omdat onze lieve heer het eerder wel eens had geprobeerd met een zondvloed, sprinkhanenplagen en ander ongemak, probeert hij het nu met NoNo’s! Natuurlijk!

 

Het heeft helemaal niets met het geloof te maken, maar ik denk dat het een soort genen zijn, die wij bij ons dragen.

Ongewild houden wij met onze ongebreidelde drang tot voortplanting, het fenomeen Nederlanderthaler in stand.

In iedere familie wordt er vroeg of laat een geboren, je kunt het niet voorkomen.

Het voelt als een straf maar dat is het dus niet, een zware last dat wel.

Nederlanderthalers waarom waarom!! Dat is de vraag.

 

Nou daarom, stel dat ze er niet zouden zijn, dan hebben we nooit meer iets te klagen of te zeiken. Het nut is duidelijk, om je als doorsnee burger lekker in je vel te voelen, heb je het nodig om af en toe eens lekker los te gaan op iemand.

Natuurlijk moet er een aanleiding zijn, maar als je even wacht dan komt deze vanzelf voorbij, je schiet lekker uit je slof. En als je even later aan het bijkomen bent van zoveel domheid voel je jezelf superieur. Je stijgt boven jezelf uit, dit gevoel wordt veroorzaakt

door het gelukshormoon, wat alleen vanuit je hypofyse vrijkomt, als je een stevig potje ergernis hebt gehad.

 

De Nederlanderthaler heeft nut, en is nog lang niet uitgestorven zoals in het nieuwsbericht stond vermeld.

 

Wat zegt u…………… is het niet goed? Is het………Neanderthaler?......echt?

 

Eppo