13. feb, 2013

Armoedzaaiers??

 

Vandaag ontving ik het in en in trieste bericht, onze geliefde kamerleden moeten

€ 170,00 per maand inleveren.

Is het niet vreselijk? Moeten onze landsvertegenwoordigers van die armzalige fooi

van € 7300 per maand rondkomen? Dat kan toch niet!

 

Waar moet het heen met ons land, als we onze kamerleden tot op het bot uitkleden, dan glijden we echt zo langzamerhand de afgrond in.

Een PVDA Kamerlid vertelde dat hij wel voordelen ziet, voortaan kan hij gewone mensen die moeten inleveren mededelen, dat hij weet hoe zij zich voelen?

Ja mensen dit is werkelijk een triest dieptepunt in onze vaderlandse geschiedeni

 

Zijn ze nu helemaal gek geworden! Wat een stelletje imbecielen, onze gewaardeerde Kamerleden! Hoe durf je te zeggen als je meer als € 7000,00 per maand krijgt, met de nadruk op krijgen, dat je dan weet hoe het voelt, als je als bijstandmoeder € 50,00 per maand moet inleveren! Dan heb je echt het IQ van een pinda, wat een stelletje ras- idioten!

Ze zijn echt nog stommer als ik maar durfde te vermoeden!

Eigenlijk zijn het gewoon weekdieren! Een klompje plasma met een mond, neus en een anus, genoeg om te ademen, te vreten en te ontlasten.(laat ik het maar netjes houden).

Een Kamerlid, als je vraagt wat doet u voor de kost? Weten ze niet wat ze moeten antwoorden, als zij eerlijk zijn zeggen ze, “ik vreet uit”, “ik ben Kamerlid”!

 

Het vreet je van binnen op, als je van die waggelende volgevreten diknekken op tv ziet. Je weet hij/zij krijgt een uitkering van meer als € 7000,00!

En dat, terwijl jij wellicht iemand kent die met 3 kinderen van een minimum inkomen moet rondkomen?

En nu ben ik bang dat het straks nog zo afkomt, dat Kamerleden niet hoeven in te leveren. Dat zou pas echt schandalig zijn.

Er gebeuren wel gekkere dingen in politiek Den Haag.

 

Het zal niet de eerste keer zijn dat supergraaiers er gewoon mee weg komen.

Kamerleden……..ze maken meer kapot als u lief is!

Het is om te huilen, het blijkt dat mensen als ze eenmaal een bepaalde standaard gewend zijn, ze gaan denken dat dit de standaard voor iedereen is.

 

Jammer, jammer, jammer, waarom gaat het nou altijd zo?

Kunnen de hoge heren dan nooit eens gewoon zonder mopperen hun duit in het zakje doen? Iedereen begrijpt heus wel dat een Kamerlid een bepaald salaris moet krijgen.

Alleen als iedereen in Nederland moet inleveren, geef dan het goede voorbeeld!

En loop niet te janken als een klein kind!

 

Politiek Den Haag neem uw verantwoording nou eens een keer, en wordt volwassen!

 

 Eppo