21. feb, 2013

Waterhoofden?

Oh oh het is weer zover, binnenkort worden we weer voor de zoveelste keer door EU belaagt, dit keer hebben zij het voorzien op ons drinkwater.

Privatisering is het toverwoord deze keer, dat betekend in de praktijk, weer meer betalen voor iets wat we elke dag nodig hebben.

Er is tot nu toe nog geen enkele privatisering geweest, die tot een enige verbetering heeft geleid. Dus hebben onze kwelgeesten in Brussel bedacht, dat het hoog tijd wordt om dit toverwoord er weer bij te pakken, om weer veel geld uit onze zakken te kloppen.

Wat zijn wij Nederlanders toch een stelletje sukkels! Iedere keer pikken we het maar weer, dat onder aanvoering van Brussel en politiek Den Haag, we stelselmatig bestolen worden van onze zuurverdiende centen.

Dat gaat nu ook weer gebeuren, als het water wordt geprivatiseerd zullen de kosten de pan uitstijgen, douchen wordt een onbetaalbare aangelegenheid, en het drinken van water zal de prijs van een goede fles Champagne evenaren.

Mensen die straks nog een bad willen nemen kunnen dat in het IJsselmeer of in een van onze stadsgrachten doen. Tenminste als de waterpolitie daar geen stokje voor steekt.

 

Waterpolitie? Ja zeker als water straks onbetaalbaar wordt, mag je niet zomaar deze Godendrank uit de gracht halen? Nee als je dat wilt zul je moeten betalen, veel betalen.

Alleen het water wat uit de lucht komt vallen is nog vrij van waterbelasting, tenminste voor zolang het duurt. Nee het wordt er allemaal niet beter op.

Het wordt nu echt tijd dat wij onze zwakbegaafde Europarlementariers terug gaan roepen voordat het te laat is.

Niemand schijnt te weten waarom wij steeds kiezen voor leiders, die zelf van voren niet weten dat ze van achter nog leven. Het schijnt iets in onze hersenen te zijn.

Waarschijnlijk een soort van blokkade om verstandige beslissingen te nemen, onmiskenbaar veroorzaakt door de additieven in ons voedsel.

 

Maar goed Jacobus Debiel uit Wannepoeierveen profiteert ervan, en wordt Europarlementarier. Helaas pindakaas niets meer aan te doen!

 

En nu? Nu is het tijd voor de volgende blunder, het privatiseren van onze drinkwatervoorziening.

Je moet toch een volledig gebrek aan visie, en het verstandelijke vermogen van een doperwt hebben, wil je met een dergelijk plan instemmen.

Nou ga er maar van uit dat onze vertegenwoordigers, dit zonder te blikken of te blozen gaan doen.

Misschien kunnen we nog ingrijpen, roep het rapaille terug uit Brussel, en stem tegen.

Handen af van ons drinkwater, we moeten het met hand en tand verdedigen, anders raken we niet alleen ons water, maar ook onze geloofwaardigheid kwijt!

 

De Waterhoofden gaan beslissen, en niet in ons voordeel, we moeten iets doen!

Misschien kunnen we Brussel onder water zetten?

 

Eppo